Betrouwbaar

Levering prima, goede kwaliteit spullen voor een nette prijs

Snel geleverd , goed op de hoogte gehouden van het verstuur procec

Snelle levering en topservice!

Online verkeerde maat motorbroek besteld. Wezen ruilen in Eindhoven. Wat een vriendelijke en behulpzame medewerkers. Heren nog bedankt voor de koffie!

Een echte motorspecialist

Goede service en uitgebreide informatie.

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd

Zeer snel goed verpakt

Nvt

Ik ben een tevreden klant

Snelle en correcte bediening

Uitstekende klantgerichtheid

Altijd goede ervaringen gehad. Zo ook de laatste keer dat ik een bestellingen geplaatst.

Klantvriendelijk en snelle levering.

Was in de winkel in Vianen waar mijn maat niet op voorraad was. Thuis gekomen gelijk besteld via de website. Levertijd was 5 tot 7 werkdagen maar was netjes na 4 dagen al geleverd aan huis.

Fijne winkel, goede service

Op zoek naar nieuwe motor schoenen in de winkel passende schoenen uitgezocht, maar de juiste kleur was niet op voorraad. Online besteld en een paar dagen later in huis. Helemaal prima.

Topper

Top service, top kwaliteit, en toch goedkoop

Top kleding betaalbare prijzen

Online makkelijk besteld en snel geleverd

Blij met de aankoop en het proces

Bestellen is een makkie bij motorkledingstore, het enige wat ontbreekt, en daarom niet de volle 5 sterren is een maattabel bij de handschoenen waar ik een paar van heb gekocht. De prijs/kwaliteit verhouding is altijd goed aangezien ik al vele spullen in de fysieke winkels heb gekocht. Het was niet vandaag besteld, morgen in huis, al is dat geen onoverkomelijk probleem in mijn beleving.

Keurige service en levering.

Keurige service en levering.

Snelle levering, goede producten

Prijs kwaliteit verhouding in balans. Mooi en ruim opgezette winkel. Personeel vriendelijk en bekwaam. Ga zo door.

Super service!

Zeer ruime keuze uit alles wat met motorkleding te maken heeft. Het personeel is zeer gestvrij en bieden uitstekende service!

Goede service en bekwaam personeel

Ze laten je lekker je gang gaan in de shop, alles look & feel. Ze zijn er wanneer je een vraag hebt en geven snel en deskundig hulp/antwoord

Online besteld

Donderdag besteld en vrijdag al binnen

Precies goed

Besteld, snel en zorgvuldig geleverd. Prima dank jullie wel.

Kan niet beter

Netjes verpakt en snelle verzending Site duidelijk en overzichtelijk Eigelijk niks op aan te merken

Vriendelijk en superklantgericht

Vorige week een motorpak gekocht waar ik al erg tevreden over was en deze week en paar handschoenen besteld. De prijs was concurrerend en ieder geval nergens lager. Blijkbaar waren kort na de bestelling de handschoenen in prijs verlaagd, daarom wordt mij het verschil gerestitueerd. Dat scheelt me toch mooi 20%! Topbedrijf!

Super snel.

Zowel als het verzenden als terugbetalen heel snel. Ik had de verkeerde maat handschoenen besteld. Nieuwe besteld in de goede maat. Die waren net als het eerste paar super snel binnen en het geld van het eerste paar was heel snel weer terug gestort.

Goed geholpen

In Capelle aan de IJssel ben ik zeer goed geholpen. Ik heb een rondleiding gehad door de gehele winkel, en die is groot, en kreeg alle mogelijke hulp bij het uitzoeken van motorkleding.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.