<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en prima service</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Nou heb na 2 weken m'n jas nog steeds niet. Ik hoop dat ik m morgen krijg maar dat is nog even afwachten.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>vlotte site, snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>communicatie mbt details van de artikelen</p>

Pluspunten

Zeer snelle respons; uitstekende service

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke Site. Duidelijk product overzicht</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kortere levertijden op de Schubert helm</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling op tijd binnen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verpakking was nogal groot voor hetgeen ik heb besteld. Het had in principe ook gewoon door de brievenbus gekund.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en ik mocht ook langs het bedrijf om mijn helm te ruilen voor een grotere maat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie naar klant toe.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog niet gevonden</p>

Pluspunten

Goede service en snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

geen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wij moesten iets retour sturen omwille dat de jas te groot was en moesten hiervoor 17 Euro Euro betalen . Misschien een regeling treffen dat die kosten minder worden</p>

Pluspunten

Besteld en netjes afgeleverd. Keurig

Pluspunten

zeer klant gericht en kundig personeel

een betere koffiemachine

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Bijna, slechts 1x gedragen handschoenen worden niet meer retour genomen. Bij de eerste trip bleken de handschoenen te krap te zitten. Daar heb je dus niets aan. Enige coulance is totaal niet mogelijk bij dit bedrijf. Hier kom ik dus nooooit weer.</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke internetsite

Levertijd. Een lange levertijd is geen probleem maar hou de klant op de hoogte. Ik heb zelf 2x contact moeten zoeken omdat ik maar geen informatie over de levertijd kreeg. Levertijd was 5 werkdagen en is uiteindelijk bijna een maand geworden.

Pluspunten

Product was niet in de juiste maat, omruilen ging snel en zonder problemen.

Retourkosten zelf te betalen..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>voordelige akties, eenvoudig in gebruik</p><b>Verbeterpunten</b><p>opvolging verzending. 2 x zeer snel, 1 x 2 weken zonder info</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geen gedoe, er wordt geleverd wat er beloofd wordt. Ruime keuze in prijs/kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goede prijs</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima website , en vlotte versturing van de producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede snelle levering</p>

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.