<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, gemakkelijk, goedkoop en snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering in combinatie met een scherpe prijs.</p>

Pluspunten

Zeer tevreden. Snelle levering goed verpakt. Kortom 200 procent.

<b>Pluspunten</b><p>Geleverde spullen op tijd en correct binnen gekregen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en correcte levering</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Geld uiteindelijk wel terug gekregen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Informeer klanten beter als de bestelling niet binnen de opgegeven termijn kan worden bezorgd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goeie kwaliteit!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering binnen een paar dagen al in huis. Zowel het pakket als het product zijn onbeschadigd aangekomen. Handig te volgen via Track en Trace.</p>

<b>Pluspunten</b><p>vlotte communicatie - perfecte snelle levering - competitieve prijs</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering correct behandeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Er werd snel contact opgenomen nadat ik verteld had dat er een verkeerde omschrijving van een artikel was dat ik besteld had. En ik kon het snel retour sturen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iedere email die ik ontvang ziet er doorgestuurd uit. Misschien is kijken of dat er directer uit kan zien? Ik heb Gmail En betere controle op de aangeboden artikelen en de omschrijving.</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

I ordered Kabuto Kamui helmet size L and an AGV pinlock. Everything was packed well and the price was reasonable.

1. The description on the website says that size L of Kamui helmet is 59-60 cm. But the sticker on the helmet I received in the package says it's 58-59 cm. This may seem to be a small difference but my head is between 59 and 60. So that's why i was disappointed to discover that i received a product that is too tight for my head 2. The package delivery took a bit longer than i was hoping for. 2.

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>1 week levertijd op motor jas. Voor de rest prima jas. Echt stoere jas, valt kleiner uit, vandaar ik 1maat groter gekocht heb. Zit als gegoten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gemiddelde leveringen duren 2 tot 3dagen. Helaas aan mijn kant ruim 1week. Je zou zeggen EN? was echt mooi weer destijds.</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Aanbod is voldoende, prijs/kwaliteit is goed. Bestellen gaat makkelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levering kan sneller, retourzendingen moet eenvoudiger kunnen, nu moet ik extra betalen om een bestelling terug te sturen. Vervolgens duurt het erg lang om een ruiling geleverd te krijgen. Uiteindelijk is het dus duurder dan in de winkel en duurt het lang eer je je product ontvangen hebt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Artikel op voorraad en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en duidelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mij was alles in orde</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>snellere levering (7dagen geduurd)</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment, service

Leversnelheid, advisering, (telefonische) communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie Levering duurt veel te lang.</p>

Pluspunten

goede service komen afspraken na

ga zo door

Pluspunten

overzichtelijke website, snelle levering.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.