<b>Pluspunten</b><p>Sneller service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geef</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling werd binnen 3 dagen thuis bezorgd. Voor het passen had ik 2 pakken besteld. Na een mail kreeg ik een retournummer, waarmee ik 1 pak terug kon sturen. Deze kosten zijn overigens wel voor eigen rekening.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Antwoordnummer om kosteloos spullen retour te zenden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, en goede service (bereikbaar tel/mail)</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede actie en goed prijs gehad. Super snel geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verkeerd levertermijn op de site. Niet op tijd verstuurd en geen communicatie daarover.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk te bestellen. Meestal snelle reactie terug op de mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had een leren motorpak besteld, nu stond er op de site dat het op voorraad was maar bleek echter niet waar te zijn. Na 5 werkdagen toch een mailtje gestuurd nu blijkt dat ik 6 weken moet wachten op mijn pak!</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet kunnen ontdekken.

- Aflevertijden nakomen zoals op de website vermeld worden (levering later ontvangen dan 'toegezegd') - Leveringen beter controleren voordat ze verzonden worden (heb een totaal andere levering ontvangen dan besteld) - Bereikbaarheid en handelen Klantenservice (Telefonisch onbereikbaar, niet reageren op email en niet reageren op berichten geplaatst bij bestellingen) - En ondertussen nog steeds niet opgelost......

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service en prima aflevering. Jas was goed verpakt in extra plastic kleding zak. Geen probleem met ruilen van L naar XL en retourneren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik denk voor iedere online motorkleding verkoper. Zet duidelijker de maakvoering per merk of jas op de site. Borstomvang, middel maar vooral arm lengte. Per Jas en Merk kan dit enorm verschillen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gewoon perfect</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zowel online als offline een mooie winkel. Eigenaren en personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Echte motorliefhebbers en dat merk je ook... verstand van zaken op motorkleding gebied.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Interessante prijzen actie met Pasen, hadden alles wat ik wilde aanschaffen en binnen redelijke termijn in huis. Na mijn bestelling kwam ik erachter dat ik een rugprotector was vergeten te bestellen. Volgens orderoverzicht toch met korting en zonder verzendkosten in behandeling. (betaalstatus echter na één week nog niet bijgewerkt, dus afwachten....)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie niet mogelijk per mail en/of telefoon. Krijg het idee dat alles geautomatiseerd gaat. Een (na)bestelling per e-mail geplaatst en betaling verricht rechtstreeks aan bankrekening, dus niet per iDeal, hierop na één week nog niets ontvangen. Op de status van de bestelling staat vermeld "wacht op betaling". Bellen heeft geen zin; medewerkers zijn continue in gesprek volgens bandje. Gedeelte van bestelling (Laarzen) in verband met te kleine maat retour gestuurd, ben benieuwd naar de afhandeling.......</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles netjes en in orde geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Beter opvolgen uitgevoerde overschrijvingen</p>

Pluspunten

Alles was naar wens gegaan, een de levertijd klopte ook wat was aangeven.

Geen. Wat alles ging goed bij mij.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Snel je spullen in huis goed verpakt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik hebt de kleding wat niet pasten gelijk retour gestuurd en dat hadden vorige week vrijdag al binnen, maar snel je geld terug storten is er niet bij dat duurt 2 weken en je mag ook nog zelf de verzendkosten betalen, dat hoort eigenlijk niet. En zijn telefonisch niet te bereiken en op de email wordt niet gereageerd dat vindt zeer onbeschoft om niks van hun kant te laten horen. Je spullen routeneren is een rompslomp kan veel makkelijker. Deze punten moeten goed verbeterd worden wil je je klanten behouden voor de volgende keer.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles is naar wens verlopen!</p>

Pluspunten

Goede adviezen!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Correcte prijs en afspraken, artikel beantwoorde aan de voorstelling of beter!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aflevering , niettegenstaande er een papier op de garagepoort hing met gehandtekende verklaring tot leveren bij NIET AT HOME werd dit toch niet gedaan en werd het pakket in een nabije aflevershop geleverd .</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>besteld product uiteindelijk geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>afspraken nakomen en doen wat je online belooft. Niet geleverd binnen beloofde termijn zonder communicatie vanuit bedrijf.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Maat niet goed. Snel vervangend artikel verkregen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>ruim assortiment tegen scherpe prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>bijpassende maat bescherming bij product vermelden en waarschuwen als de verkeerde maat wordt besteld</p>

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.