<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk besteld , vlug en tijdig geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Een makkelijk te gebruiken website. Snelle levering en ook makkelijk ruilen als je toch een grotere maat nodig hebt. goed assortiment A merken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>ik zou niets willen verbeteren aan motorkledingoutlet.nl</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>NA een vertraagde bezorging 1 bellethje en binnen 24 uur had ik het in huis . Was de eerste keer dat ik wat had besteld maar de afhandeling vond ik netjes en ga zeker in de de toekomst weer bestellen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en snelle levering, goede produktomschrijving op de site</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>snelle service met een prima kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen idee</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke site Goede service Duidelijk Breed assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het bedrijf is oo de goede weg om de grootste te zijn in wat ze doen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeie service en duidelijke communicatie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geduldige en kundige medewerkers. Geen moment het idee gehad dat ik de duurste jas moest kopen. Ook de uitleg over verzorging was top. Veel geleerd ondanks dat dit mijn 10e jas is.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen echtte verbeterpunten. Misschien een wasservice voor motorkleding.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correcte afhandeling van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Persoonlijk contact (mailtje) wanneer het product tijdelijk niet leverbaar was.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik kan hier kort over zijn. Bij veel webshops is het een drama te vinden wat je zoekt. Dat is hier totaal anders. Heldere website. Eenvoudig te navigeren en goede zoekfunctie Interessante prijsstellingen Snelle levering Wat meer kan een mens online wensen?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geleverd volgens afspraak en op tijd!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service! Heel erg tevreden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Groot assortiment en goede prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>mooie prijs voor een mooi product</p><b>Verbeterpunten</b><p>aangezien producten nogal maatgevoelig zijn zou het fijn zijn als er een kosteloos retourneer-policy zou zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>prima assortiment, overzichtelijke site, goede klantenservice</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en eventueel retour sturen was ook geen probleem!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo door gaan!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk, betrokken, meedenkend, behulpzaam</p>

<b>Pluspunten</b><p>Niks op aan te merken, volgende dag in huis.. netjes verpakt, tracktrace info..</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en top product voor een goede prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.