<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen en op tijd volgens afspraak leveren top</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie, snelle levering en overzichtelijke site</p>

<b>Pluspunten</b><p>prachtige produkten tegen een doenbare prijs en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ruim assortiment, duidelijke omschrijvingen van de producten, snelle levering, scherpe prijzen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien nog meer klanten trekken door meer reclame te maken? Voor mijzelf als klant ben ik zeer tevreden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Serieuze pre-sales klantenservice die daadwerkelijk klantvragen beantwoord. Snelle levering. Aantrekkelijk geprijsd. Website werkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede levering en hebben ze iets niet of niet in de juiste maat dan wordt het besteld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet alles is op voorraad om te passen. Dat is soms jammer als je er gewoon even heen wilt om het te passen. Maar kan wel netjes besteld worden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. De beste prijzen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima afwikkeling van de bestelling en eveneens een snelle reactie ontvangen van de klantenservice na een vraag.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk personeel. Ruime keuze en lekkere koffie....</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en goede communicatie.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Een goed overzicht van de producten, helaas waren mijn motorlaarzen niet op voorraad maar ik werd door een medewerker benaderd en de laarzen werden besteld in Italie en keurig afgeleverd bij mij thuis, kortom Topservice!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Leuke en vlotte mensen die je graag willen helpen en advies geven voor de aanschaf van je motorkleding</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Contact is persoonlijk en superprofessioneel. Ze zijn makkelijk met retourneren en de kwaliteit van de kleding is uitstekend tegen een uitstekende prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkel verbeterpunt te noemen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Leveringen altijd op de afgesproken datum geleverd. Daarnaast altijd voor een leuke prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>spullen worden snel en netjes geleverd, goed verpakt. Er voldoende keuze in het assortminent..</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeie service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helemaal niks</p>

<b>Pluspunten</b><p>Fijne site, ruim aanbod van TOP-producten, vriendelijke en professionele klantenservice, snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ruim aanbod Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk en mooie deals</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Klantvriendelijk. Behulpzaam. Word niet moeilijk gedaan met ruilingen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Keurige afhandeling en service. Groot aanbod. Doen niet moeilijk over geld teruggeven als product niet voldoet.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Groot aanbod, duidelijke beschrijving en snel geleverd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Top kwaliteit voor een eerlijk bedrag schitterende site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door toppers</p>

<b>Pluspunten</b><p>Beste Jarno, Je hebt me gevraagd een review te schrijven. Dat is goed! Want een enige tijd geleden heb een ik mooie motorjas bij jullie besteld. Deze was helaas te klein. Het kon zonder enige moeite terug gestuurd worden. Ik vroeg toen om een maatje groter. dit werd dan ook zonder problemen opgestuurd en was binnen twee dagen in huis, zonder extra kosten. Ik ben nog steeds tevreden met mijn aankoop! Inmiddels heb ik een vriendin die ook graag achterop stapt, maar nog geen kleding heeft. Wij zouden het onwijs waarderen als we de tegoedbon zouden winnen! Met vriendelijke groetjes, Shane & Erica!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.