Goed geholpen.

Goed geholpen en geadviseerd. Echt een aanrader deze winkel!

mooie doorwaai jas voor prima prijs

mooie doorwaai jas voor prima prijs, ben dr blij mee

Goede levering

Had wat vragen bij mijn bestelling. Werd goed geholpen. Vandaar dat mijn bestelling ook in goede orde is ontvangen. Zo hoort het

Handig, snel en doeltreffend.

Website is overzichtelijk, bestellen ging gemakkelijk en de verdere transactie ging prima. Hele mooie doorwaai jas, alleen jammer dat ie erg klein uitviel. M'n motorjas is XL dus ik denk een XL bestellen, maar die krijg ik niet eens dicht geritst. Jammer, nu moet ie omgeruild worden en moeten we even wachten op een andere jas. Maar tot nu toe is het goed zaken doen met MotorkledingOutlet.

Prima winkel, volgende dag bezorgd

Makkelijke website en snelle bezorging. Ook retourneren is gemakkelijk.

Prima, deskundig en vriendelijk geholpen

Na het bestellen en ontvangen van een John Doe Motorjeans, bleek bij ontvangst mijn normale maat deze keer toch te groot uit te vallen. Na contact te hebben opgenomen ben ik vriendelijk en vlot geholpen en was binnen enkele dagen de broek omgeruild en heb ik nu juiste maat. Bedankt en ga zo door!

Prima verzorgd

MAkkelijk te vinden en snel im huis

Fijne samenwerking met motorkledingoutlet

Goede service na garantie afhandeling

Snelle goede levering.

Product zoals omschreven, snel bezorgd. Prima dus.

Spullen zijn keurig en snel geleverd

Super webshop

Motorvest aangeschaft die te klein was. Contact opgenomen met de klantendienst en via een nummer van hun terug kunnen opsturen. Na een paar dagen de grotere vest binnengekregen. Enig minpuntje : de retourzending dient men zelf te betalen!

Bestelling netjes en goed geleverd.

Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd werd. Ook klopte dat moment met wat er van tevoren was gemeld.

Mooie prijzen !

Opzoek naar een helm , iets goedkoper dan de winkel prijs en geslaagd !

niet goed

geprobeerd een hesje te bestellen, maanden op moeten wachten en dan krijg ik van iemand anders zijn bestelling gestuurd en die die van mij komt doen in een gestuurde doos binnen waarvan het blauwe over de leren jas er niet bij zit. dus incompleet. Dus de ervaring is nog niet goed.

Snelle levering, voor mijn Schubert c3 een nieuwe binnenvoering, ennn weer als nieuw!!! Gaat weer jaren mee! Dank jullie wel!!!

tot heden nog geen ervaring de bestelling loopt nog

ik kan nog geen ervaring opschrijven daar het product wordt geruild

Correcte afhandeling

Zowel het product als de prijs als de aflevering zijn top Mvg Frank

Verkeerde item geleverd, goede oplossing, slechte communicatie

Verkeerde item geleverd. Zelf naar de winkel gegaan Netjes behandeld en een mooie tijdelijke oplossing gekregen (vandaar de 5) Communicatie onderling is slecht. Volgende keer ga ik wel naar de winkel ipv online te bestellen..... dat is teveel gedoe.

Zeer positief

Op tijd geleverd en alles prima in orde

Alles netjes geleverd

Afspraak is afspraak en maken dit waar. Top!!!

Top en betrouwbaar

Super goed

Echt een geweldige service . Mijn artikel werd niet op tijd geleverd. Het was een verjaardagscadeau en het is zo ongelooflijk goed op gepakt echt geweldig . Van mij een dikke 10+

Zeer goede service

Zeer goede service en vriedelijke verkopers

Prima service en overzichtelijk

Wederom een zeer goede ervaring. Mijn motorjack voldeed exact aan de verwachtingen welke omschreven waren. Zeer blij mee

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.