Niks mis mee

Verzending was netjes binnen de opgegeven tijd. Goed ingepakt en goede Retour service. Snel en netjes afgehandeld

Gewoon goed

Snelle service, goed materiaal

Zoals te voorzien

Helaas, door uitputting stock, langer moeten wachten dan voorzien. Doch dit was geen probleem.

Netjes volgens verwachting bezorgd.

Perfect! snelle levering!

Goede pasvorm, ik ben er blij mee.

Zeer tevreden, op tijd gekregen wat ik verwacht heb..

Levering zoals beloofd en binnen no-time in huis.

Mooie spullen ontvangen

Ruime maat nemen.maattabel bekijken.alles paste goed hierdoor. Levertijd was uiteindelijk iets langer Maar de spullen vindt ik van goede kwaliteit En ik ben er tevreden mee

Snelle levering mooi product

verkeerd gelabelde onderdelen en geen gratis retourneren

I ordered parts for Shoei NXR2 but got NXR part and have to pay the return.

De contacten rond mijn bestelling en retour ging prima, heb alleen mijn geld nog niet ontvangen !!

uitstekend

Mooie zaak met veel keuze voor alle portemonees.

Bestelling was wat vertraagd door het uitblijven van de levering van de leveranciers. Uiteindelijk na telefonisch contact leverdatum besproken. Aardig personeel!

Matig

Ik heb een artikel nooit ontvangen.

Erg traag en onduidelijk

Ik had een k3 vizier besteld, de bezorging duurde erg lang waardoor ik een tijdje zonder vizier heb moeten rijden. Ik heb een aantal mails gestuurd, maar nog steeds niet echt duidelijkheid. Gelukkig heb ik mijn vizier vorrige week eindelijk binnen gehad. Ik ga in het vervolg bij een andere motorzaak spullen halen.

Super.

Juiste maat beschikbaar. Past als gegoten. Makkelijk besteld en supersnel verzonden/geleverd

Correcte service

Makkelijke site en correcte service

Prima winkel en goede service

Ooit laarzen gekocht en laatst een helm die toch iets te ruim was. Zonder probleem retour met verdere afhandeling.

Prima.

Goede communicatie.

Nette prijs, snel en betrouwbaar

Spiegels besteld 5-8 werkdagen levertijd en deze waren er al binnen 4 werkdagen. Nette prijs nergens goedkoper kunnen vinden. Zou hier zeker nog een keer bestellen of wat halen in de winkel.

Perfecte service en goede kwaliteit

Ik heb een helm en een jas besteld, deze werden keurig op tijd geleverd. Ook het contact met het bedrijf was erg goed, erg aardige medewerkers die meedenken en een stapje extra zetten. Kan alleen maar aanbevelen om hier te kopen. Enige nadeel is dat veel zeken niet op voorraad zijn, dus het is even zoeken naar de juiste spullen en maten die op voorraad zijn.

Goed geholpen

Ik had een lederen motorbroek besteld. Met dezelfde maat als mijn jeans maat. Bij ontvangst was de broek vele maten te klein. Klantenservice gebeld werd netjes geholpen. Ik heb aangegeven een maattabel online te plaatsen..

Mooie winkel, breed aanbod

Ik heb de winkel in Vianen bezocht. Goed bereikbaar en ruime parkeerplaats. Grote winkel met breed aanbod en mooie aanbiedingen. Moest wel even wachten op mijn bestelling ( in de winkel mijn maat niet voorradig) en de communicatie over het besteltraject had iets actiever gemogen. Toch zeer tevreden.

Aardige mensen, mooie spullen, lage prijzen

Ik moest even wachten op mijn bestelling (Corona) maar ben goed op de hoogte gehouden. De prijs was uitzonderlijk door de winteraanbieding -20% en de motorjas is prima.

Goede service en snel, jammer van de retourkosten

Juist jammer dat ik voor een retourzending moet betalen, terwijl de jas incompleet wordt aangeleverd.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.