Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.

Jammer dat de aanbiedingen snel uitverkocht zijn.

Wij wilden twee Dainese Carve Master 2 Gore-Tex bestellen voor de actie met 20% korting maar dan blijk dat veel maten, de meest gangbare, niet voorradig te zijn. Haal ze dan van de side af om teleurstelling te voorkomen.

Goed opvolging

Was niet op maar daarna melding gekregen dat het weer op stock was. Super

Keurig en betroewbaar bedrijf

Helm gekocht, alleen niet voor 17.00 uur bestellen volgende dag in huis, dit komt door Post.nl Verder betrouwbaar bedrijf, goed bereikbare klantenservice, erg vriendelijk. Nette prijzen. Zeker weer daar kopen als ik iets nodig heb voor mijn motor.

Als een van de weinige zaken die mijn favoriete helm in maat XL heeft, de Scorpion ADX battleflag, hulde hier voor innen 2 dagen had ik de helm al binnen.

Snel, adequaat en naar wens!

Jongeman / medewerker stond mij te woord zocht en vond een passende oplossing. Dank daarvoor. Zeer tevreden!

Nuchter en gezellig

Leuk contact tijdens de “afhaal timing afspraak “. Geeft mij een goed gevoel.

Snel en behulpzaam

Vraag eerstvolgende werkdag behandeld en artikel verzonden.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Goede snelle levering

Ben tevreden met mijn aankoop, komt overeen met de foto op de site.

Gebeld dat de artikelen toch niet op voorraad waren en dat het bestelde iets later kwam super service.

Verzenden niet dezelfde dag helaas.

Goeie kwaliteit goeie service.

Keurige communicatie en prima prijs!

Bedankt voor de snelle levering!

Goede en snelle service!

Prima aanbiedingen en levering

prima aanbiedingen, service en levering. Retourtjes geen probleem aangezien de maat van de boots wat klein uitviel, meteen een grotere maat gekregen.

Was teleurgesteld dat het zolang duurde voordat mijn bestelling verstuurd was.

Bestellen ging snel maar dan wachten op verzending duurde lang. Was jammer want het was een cadeau die veel te laat aankwam. Product was ik wel blij mee. Was confirm omschrijving. Alleen hierdoor zou ik jullie aanbevelen.

Ik werd bij een vraag over een gekocht Rev’it ignition 3 Motorjas en broek sympathiek geholpen met spaarpunten. Nu maar hopen dat de winkels weer snel open mogen.

Levert goede producten voor een scherpe prijs

Een leren jas gekocht. Maat paste precies. Een vraag erover werd ook goed en snel beantwoord. En de prijs is scherp voor top merken.

Dromen waarmakers!

Duidelijke website, snelle reactie op aanvullende vragen per email en een snelle levering in delen(dat was prettiger dan op alles wachten).

Tevreden klant

Ik ben tevreden over het product en de communicatie met de verkoper. Ik had gehoopt het product iets sneller in huis te hebben.

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Goede website, duidelijk omschreven makkelijk te bestellen.

Niet foutloos, maar netjes hersteld!

Ik had een broek en jas gekocht. De jas was perfect maar de broek bleek achteraf niet te passen. Door het nieuwe click & collect kon je in de website echter nog geen retour aanvragen dus dat was onhandig. Na bellen hebben zij het aangemaakt en besproken dat ik een andere broek zou nemen bij hun (andere lijn, zelfde merk. De broek die ik eigenlijk wilde was er niet meer in de juiste maat). Achteraf toch besloten dat ik dezelfde lijn wilde als mijn jas (ziet er toch mooier uit) en een brief toegevoegd bij de broek die ik terug zou sturen met de melding dat ik mijn geld terug wilde en niet de ruil order. De brief hebben ze blijkbaar niet gelezen want een paar dagen later kreeg ik toch de ruil order binnen. Weer bellen en nu geregeld dat ik deze broek zonder verzendkosten terug kan sturen en mijn geld terug krijg. Al met al wel tevreden met motorkleding outlet (Breda). Vriendelijk personeel die met je meedenken.

Besteld en afgehaald ging perfect. Erg leuk contact leuke zaak fijne mensen!

Prima.

Levertijd wat onduidelijk, maar bestelling was na een week binnen, dus prima. Mooie jas, partner was er blij mee :-)

Super goede service

Helaas een te kleine maat besteld. Zonder problemen en makkelijk de juiste maat teruggestuurd gekregen.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.