Snelle reactie

Ik had per abuis 2 bestellingen gedaan in plaats van 1 met 2 artikelen. En zou daardoor dubbele verzendkosten krijgen. Een mailtje aan de klantenservice en het werd direct aangepast tot een levering. Klasse!

Super ervaring !!! Ps groetjes aan monique uit Breda filiaal!!!!

TOP

Motor vest besteld en volgens maattabel van Revit. Past perfekt,zeer concurrerende prijs en snelle en stipte levering. Zeer tevreden.

Snelle levering, mooi product

Prima levering, goede prijs

Super service

Snel verzonden, 1 product in de verkeerde kleur gekregen maar dat is snel opgelost en omgeruild.

Besteld en ontvangen

Paar Sidi motorlaarzen besteld en ontvangen. Zo bijzonder is het niet lijkt me. Klant besteld - klant betaald - winkel pakt in - winkel verzendt - post brengt. Door met de orde van de dag ;-) Mand...

Prima service, goede prijs

Op een vrijdagavond motorlaarzen gekocht. Na bestelling toch gaan twijfelen en maandag ochtend gebeld: men adviseerde inderdaad toch een maat groter en hebben de bestelling aangepast. Donderdags bezorgd. Alles prima verlopen

Contact en service!

goed en prima ontvangen

goed en prima ontvangen. mooie laarzen, zitten perfect. Echte vintage look.

Geweldige service

Snel besteld en snel geleverd, Top !

Zeer goed snel geleverd

Zeer goed snel geleverd en mijn jas was precies hoe hij omschreven was in de webshop

Duidelijk overzicht bij je bestelling

Het overzicht in je account is duidelijk. De producten waren goed verpakt. Persoonlijk mag de verzending wat sneller

Všetko v poriadku.

Tovar mi zatiaľ ešte nebol doručený.Neviem ohodnotiť.

Goede service, bij problemen kijken ze hie kan opgelost worden.

Vlot geregeld.

Vandaag besteld, morgen binnen.

Aanrader

Pak besteld en had vertraging omdat deze uit Italië kwam. Werd gebeld door een vriendelijke medewerkster om mij op de hoogte te brengen. Uiteindelijk kwam de pak binnen. Ik ga zeker vaker bestellen. Goeie klantenservice en scherpe prijzen

Doen wat ze beloven

Heldere communicatie van bestelling tot bezorging. Erg tevreden

Zeer goede telefonische en online ervaring en vooral ook snelle levering

Net een stel Forma Adventure motorlaarzen gekocht bij Motorkledingoutlet.nl. Telefonisch prettig contact gehad over wat specificaties (breedte) en zo, daarna meteen online besteld. Snel afgeleverd in stevige verpakking. Duidelijke communicatie over de te verwachten levertijd. Al met al een prima ervaring

Nette helm gekocht

Had een helm Scorpion solid maat M besteld, wat ik normaal gesproken heb. De helm valt klein uit. Via de website was duidelijk hoe je kon ruilen. Een week later had ik de goede maat L in huis die perfect zit.

past perfect

keurig een email gekregen toen het product weer beschikbaar was.

Super service

Miste een ontvangst bevestiging. Maar gebeld en het werd netjes opgelost.

Quick service

I received my goods very quick, the quality was great and service too.

super tevreden

ondanks de moeilijke tijd om je materiaal te passen in een keer de juiste maat ontvangen, super motorlaarzen en binnen enkel dagen!

alles toch nog goed gekomen

foutje met de email gemaak heb gebeld en het is netjes in orde gemaakt en je word netjes aangesproken hele goede service bedankt nog

Prima en goed

Goed en snel geleverd en prima verpakt.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.