Prima spullen en netjes geleverd.

Het duurde even maar de spullen zijn netjes geleverd.

Alles goed en verzorgd

Alles goed en verzorgd rondom het product, zoals het hoort. En ook nog voor een scherpe prijs bij jullie.

Goede kwaliteit en snelle levering

Prettige site, bevestiging per mail, snel geleverd. Motortassen besteld, netjes verpakt en precies zoals verwacht. Al met al tevreden.

Product goede kwaliteit, scherpe prijs, op tijd geleverd

Slechte verzending

Product en prijs waten prima, verzendtijd was veel te lang

Goeie service! Monique heeft echt moeite gedaan. Dank je/ jullie wel

Goeie service! Monique heeft echt moeite gedaan. Dank je/ jullie wel

Goede service en netjes op tijd.

Helm besteld welke te klein was, terug gestuurd en enkele dagen later alweer opnieuw thuis bezorgd. Tevens goede prijzen vergeleken met elders. Zal hier zeker opnieuw bestellen!

Vriendelijk personeel en bestelling volgens verwachting

Aangezien mijn bestelling iets later kwam als verwacht (ivm drukte) heb ik gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan omtrent de levering van mijn bestelling.

Netjes verpakt en snelle levering

Betrouwbare en fijne winkel

Zoals verwacht ook online een hele fijne winkel. Snel in het beantwoorden van vragen en stipte levering. Een plezier om zaken mee te doen.

Levering

Niet binnen

Ging als verwacht, product in goede order ontvangen

Goed als verwacht en levering op tijd

positieve ervaring

nadat ik mijn bestelling ontvangen, bleek dat mijn pinlock er niet bij zat, alleen de verpakking maar geen vizier, na gebeld te hebben werd het zonder verder gezeur meteen opnieuw opgestuurd 2 dagen later binnen super service

Goed geholpen en snelle levering

Ondanks dat de laarzen uit Italië moesten komen, zijn ze snel bezorgd, De Alpinestars SMX Plus V2 GTX zien er erg goed, hoge kwaliteit en een zeer goede pasvorm. (pantoffel).

Gewoon goed

Spullen besteld en waren er binnen een week. Heeft drie (werk)dagen geduurd voor post.nl de goederen in bezit had om te bezorgen maar voor de rest alles oke.

Prima prijs en snelle levering

Motorlaarzen besteld. Prijs was prima en snelle levering.

goede kwaliteit

Laatst heb ik een Pinlock 30 lens gekocht. De verzending was 1 of 2 dagen later dan aangegeven, ondanks dat is de lens goed en heel aangekomen en dat is het belangrijkste! ;) Zodoende deze 9 en ik zal hier zeker vaker mijn spullen bestellen :D

Snelle kevering en goede service

snelle accurate opvolging dankzij Monique

zie de zin..

Goede levering zoals omschreven! Geen klachten. Goed verpakt

Service oké, naar productomschrijving voldeed niet

Helaas de motor laarzen onnodig terug moeten sturen omdat de productomschrijving niet vermeldde dat de instap extreem smal was. Op de foto's was dit ook niet te zien. Als ik dat had geweten had het ons beiden geld gescheeld en onnodige busjes die heen en weer rijden. Bestelling was op voorraad en snel in goede staat in huis, met dank aan postNL.

Doen wat ze beloven

Goede site, door COVID-19 contact gehad met de klantenservice. Goede service, konden door COVID-19 bepaald merk niet snel leveren maar kreeg een perfect alternatief aangeboden. Die broek is meer dan fantastisch, warm en droog!

Prima ervaring

Goede en juiste service.

Goed maar verwarrend

Bestelling via website liep zeer positief en snel, ook de levering was in orde maar de pinlock , die ook vermeld staat op het etiket van de helm , was er niet bij , jammer ma toch positieve ervaring .

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.