goede en snelle service

zeer goede service met een goede prijs

Overzichtelijke site, snel geleverd

Supersnel geleverd en perfect verpakt!!!

Wat een geweldige shop! Prima prijzen en snelle levering.

Deskundige vriendelijke mensen. Goede prijzen. Goede service

Vrij goed

Maar als je iets wil wisselen duurt het lang ik ben nog altijd aan het wachten op mijn goederen en het gaat toch wel om wat geld waarde

Top service!

Was op zoek naar een motorjas, werd gebeld door sander van de klantenservice (of de outlet) die heeft mij top geholpen en ook netjes geholpen naar het zoeken voor de juiste maat. In 1 keer de juiste maat thuis gekregen en super snel en fijn geregeld! Deze man moet 'n bonus krijgen. Sander bedankt!

Correcte afhandeling, duurde iets langer door de feestdagen.

Top,product goed omschreven en de beschrijving is duidelijk.

Goede service en vriendelijke werknemers

Ik ben goed geholpen met het vinden van crosslaarzen, wat best lastig is zo online:telefonisch. Ook goede service voor het snelle opsturen en helpen met het online bestellen ervan. Echt top!

Zeer snel en correct

Goede en correcte afhandeling

Alles goed geregeld.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Tevreden over de ontvangen producten. Wel was de eerste levering incompleet, maar was het niet duidelijk dat het item wat er niet bij zat later geleverd zou worden. Ik heb geen reactie ontvangen op het mailtje dat ik hiervoor heb gestuurd. Het item kwam echter snel alsnog binnen.

Goede kleding, aantrekkelijke prijs

Beetje huiverig om online kelding te kopen, maar door de goede toelichting op maten, perfecte outfit en laarzen ontvangen!

Helemaal top

Alles netjes aangekomen

Prima, ontbrekende info op de site

Ik had een pinlock evo in mijn helm zitten, die pasten niet helemaal, dus ik zocht een pinlock van Shoei zelf, en zo kwam ik bij jullie site uit, krijg ik mijn pakketje binnen en is het een Pinlock Evo, ook op de bon wordt aan gegeven dat Shoei is en op de site kan ik Evo nergens vinden, gelukkig past de pinlock wel goed, kan hem nog nie tuit proberen maar beetje gek dat achter wordt gehouden dat het niet van Shoei zelf is, beetje misleidend

Je moet geduld hebben maar dan krijg je ook wat

't duurde zo'n 30 dagen voordat ik m'n helm binnen had maar zat er niet om te springen, Benblij met mijn nieuwe Scorpion exo 100. Tis alweer mijn vierde 1 was versleten en deze is de vervanger,. Tis voor mij de ultieme helm als brildragers, niets beslaat mee en het wegklapbare vizier is perfect. Heb er nu 3,1 voor een bijrijder en de andere 2 met een blank en donker vizier, pakken wat van toepassing is. Vizier is gemakkelijk te wisselen en 't binnenwerk ook, ik ben voor de komende jaren weer een blij ei

Levering volgens levertijd goed verpakt ontvangen en een mooie product.

Duidelijke communicatie. Goed verpakt een mooie motor jas ontvangen.

Prima en snelle levering!

Heel prettig, makkelijke bestellen en snelle levering, in tegenstelling tot tegenvallende bestellingen bij andere sites!

Duidelijke communicatie over de status van de bestelling

Omdat mijn bestelling in twee deelorders werd verzonden, is het wel prettig om goed op de hoogte gehouden te worden, wanneer het tweede deel binnenkomt.

Prima!!

Prima!!

zeer snelle service en een goed product

1e keer dat ik hier iets bestelt heb en ga dat in de toekomst zeker weer doen

Klantvriendelijk en snelle levering

Dit is de 2e keer dat ik hier motorkleding heb besteld. Bij vragen over het product krijg je direct een antwoord terug. De mensen die er werken zijn super klantvriendelijk en de spullen worden snel geleverd!

Uitstekende service!

5 sterren waard, altijd netjes en klantvriendelijk. Hele goede service. Aanrader!!!

Weet nog niet

Pakket retour gestuurd wacht op nieu pakket 10 dagen zal wel door post komen nog niks gehoord

Goede prijs, snel bezorgd. Middels mail goed op de hoogte gehouden over de zending.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.