snelle en correcte afwerking

snelle en correcte afwerking.

Alles prima verlope.

Alles kwam zoals gepland en is ptima in orde.

Keurig op de hoogte gehouden en keurig geleverd

Helm bleek toch niet voorradig maar is snel besteld en alsnog geleverd. Hierover op de hoogte gehouden. Levertijd 2 weken. Was niet erg, het is winter.

Zag er goed uit

Het is een kerstkado. De ontvanger moet het nog uitpakken. Het is zeer snel geleverd en h lied verpakt.

Vlotjes

Het was een super klantvriendelijke site waar je alles direct kon vinden. Ze leveren op afgesproken datum.

Goed product voor prima prijs

Handschoenen besteld voor mijn zoon. Snel geleverd en prima product. Communicatie verloopt goed, webshop is duidelijk. Niets op aan te merken.

Scherpe prijzen en snelle levering,

Vind de winter handschoenen die ik zocht tegen een scherpe prijs. Levertijd was snel.

Goedkoop, snel geleverd.

Perfect! Snel geleverd!

Makkelijk besteld, snel geleverd, item voldoet perfect aan beschrijving.

Gewoon erg goed

Ondanks de corona en alle drukte bij bezorgingen geen probleem,besteld en snel in huis.

Weet ik niet. We zijn nu een week verder en heb nog niets ontvangen.

Teleurstellend, maar dat is volgens mij niet aan uw bedrijf te wijten, maar aan de bezorger van het product.

Vage ervaring

Eerste ervaring met motorkleding outlet Van rotterdam naar Breda gereden voor een paar motorschoenen Gekozen paar was volgens medewerker kijken in het systeem niet op voorraad en ook nergens meer te bestellen Thuis gewoon op internet de schoenen kunnen bestellen en ook nog eens voor 20 euro goedkoper dan in de winkel en ook gewoon nog eens bij de motorkleding outlet Beetje raar Had me de rit beter kunnen besparen op die manier

Top geregeld

Top web winkel

Ik kan zeggen dat de ervaring goed is bevallen.

Ze hebben vaak een leuke aanbieding.

Alles was zeer goed de levering duurde wat langer vanwege blackfriday alleen geen scahde niks alles zit erbij Een zeer goed producht ook alles helemaal in orde

Snelle levering en goed geregeld !!

Top zo snel

Alles perfekt

Alles perfekt

Tip top service

Correcte service, alles tip top in orde en tijdig geleverd zoals aangegeven

Vriendelijk en vakkundig samen met bakje koffie gezocht naar beste product voor mij.

Door tijd gebrek online een bestelling gedaan, snelle afhandeling, goed verpakt. 1 artikel was door mijn fout niet goed. dit na telefoontje in de shop omgeruild voor een na uitleg beter product. top !!

super

snelle levering echt super ik zal bij jullie wel vaker wat willen bestellen

op en top service

op en top,toch niet zolang moeten wachten op ons pakjes, hebben wel respect voor de drukte van de leveringen van de pakjes.

Fantastische klantenservice!

Service! Verkeerde maat bij een web bestelling kon moeiteloos omgewisseld worden, ook al was deze niet op voorraad. Daarnaast in de winkel nog persoonlijk advies gekregen. Alles met een glimlach. Bedankt!

Net iets scherper geprijsd dan de concurrentie.

EVO Tankring gekocht voor mijn motor. Was helaas niet op voorraad in tegenstelling tot de vermelding op de website. Daardoor iets langer moeten wachten. Maar had het gelukkig niet direct nodig. Ik zal hier vast en zeker weer iets kopen.

Perfecte service

Een aanrader

Service is top! Postnl service is minder

Pakket is prima optijd verzonden maar door drukte bij postnl na 4 dagen nog niks mogen ontvangen.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.