bestelde broek was niet te leveren

Bij het bestellen van een motorbroek stond aangegeven dat als je voor 17:00 bestelt, het morgen in huis is. Helaas kreeg ik helemaal niets. Na een paar dagen maar een mailtje gestuurd. De dag na het mailtje werd ik gebeld met de melding dat de broek niet te leveren was. Er werd voorgesteld om een gelijkwaardige broek die wel op voorraad was dan maar te leveren. Na het bekijken op de site welke broek werd voorgesteld, bleek deze totaal niet op mijn eerste keus te lijken. Daarna maar zelf een andere broek (voor hetzelfde bedrag) uitgezocht. Die was wel te leveren.

Veel te grote maten!!

Op zoek naar een geschikt regenpak voor op mijn bromfiets kwam ik terecht bij motorkledingoutlet.nl. Ik heb gekozen voor de : bikewear tornado regenpak. Aangezien ik 1.91 m lang ben en het pak over mijn kleding moet dragen heb ik gekozen voor maat L! Het pakket werd pas 6 dagen later verzonden ondanks de site aangaf dit artikel op voorraad te hebben, maar goed... Het pakketje op dag 7 ontvangen en wat bleek... het pak was veel te groot!! Maar dan ook veel te groot. Lees: pijpen van dit pak waren circa 30 cm te lang!! Wellicht heb ik te maken met een fabricagefout ?? Maar zit nu wel met, in mijn opinie, te maken onnodige retourkaarten van €7,25 !

Bellen gaat sneller !!

Iets gekoch, helaas een poosje gewacht... daarna gebeld, dezelfde dag nog het probleem opgelost en opgestuurd en de volgende dag ontvangen! Top service !!

Begon goed maar daar hielt het wel een op.

Helm bestelt. Ik had daarna nog wat vragen die ik gemailt heb over eventueel andere vizieren, hier kreeg ik heel snel antwoord op. Toen werd ik in de avond gebelt toen ik in Duitsland was met de boodschap dat er een fout in het systeem was waardoor de helm niet op voorraad was in hun filiaal, de rest van de filialen hadden deze helm ook niet op voorraad. Hierdoor zou de helm 4 dagen later komen. Ik heb hierop gezegt dat ik hem over 3 dagen nodig had i.v.m. lessen hierop werd gezegd dat we daar samen wel uit zouden komen. We hebben toen afgesproken mail contact te hebben wanneer ik weer terug was in nl dit was eind avond 2 mails gestuurd geen reactie mogen ontvangen de helm is gewoon te laat opgestuurd zonder verder contact te hebben zoals telefonisch afgesproken. Overigens zit er geen retour blaadje bij.

Zeer snelle levering

Komt na wat ze beloofd.

Prijsverschil tussen site en produkt.

Product goed afgeleverd Prijskaartje op het product kwam niet overeen met de betaalde rekening

Zag het ideale model helm op de website staan en heb hem gelijk besteld. Binnen 14 dagen had ik hem al op de bank liggen!!

Snelle en goede levering.

Snelle goede levering

Snelle en correcte levering.

De goederen waren kwalitatief

Zeer goede service en binnen de opgegeven tijd geleverd

Positief

Precies wat je zou verwachten van een goede motor winkel. Ik zal hier zeker vaker shoppen

Website uitstekend.

Goede service, alleen lange levertijd van producten die notabene uit Nederland komen( Revit)

Eindelijk gevonden

Al lang op zoek naar ideale motorjack: Eindelijk gevonden Snelle levering, goede prijs

Super blij mee

Super blij mee bedankt

Fijne online winkel

Snelle levering, makkelijk te retourneren

Product zoals staat geschreven. Maat klopt, snelle levering

Mooie kleding

Mooie broek fijne pasvorm ik heb ze wel nog niet echt kunnen dragen op de motor omdat het nog te warm is.

Een uitstekende regenoverall die mij goed op de scooter drooghoud.

Een snelle levering van de regenoverall van goede kwaliteit.

Makkelijke site, snelle levering. Helaas doet de zonwering functie het niet op mijn helm. Maar ja, je kan niet alles hebben.

in orde

mooie jas, goede pasvorm, op tijd geleverd

Handschoen regencover besteld maatje te klein blijkt nu. Wordt netjes omgeruild.

schandalig.

Broek retour gebracht in winkel. Online gekocht. Retour brengen in de winkel was geen probleem 5 dagen later staat mijn geld nog steeds niet op mijn rekening.

heel tevreden

mijn fout verkeerde maat besteld hopelijk krijg ik de maat xxl in de plaats Mvg

Prima, snelle levering. Product was conform de bestelling

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.