Niet zo best

Mail over maatvoering vest nooit beantwoord. Dan maar xxl besteld. Op advies veranderd in XL e.e.a. duurde heel erg lang . Ik kreeg de indruk dat de 1 van de ander niet wist wat er gaande was IVM mijn bestelling . Levertijd van 3 dagen werd ruim 3 weken

Goed services

Ivm corona kwam mn jas later. Werd gelijk gebeld toen die binnen was. Helaas moest ik wel na 2 weken achteraan bellen waar mn jas bleef.

Levertijd klopt niet, zelf om moeten vragen. Wel goede producten.

Specifiek op levertijd gelet maar kreeg na betalingsbevestiging geen update meer. Zelf contact opgenomen en toen hoorde ik pas dat het vertraagd was. Dat soort dingen vind ik altijd jammer. Producten verder wel goed en ook prima geprijsd.

Tevreden

Ik ben tevreden over het product , het lever tijd was iets langer van wat het op de site gemeld is, maar ik ben op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, dus heel netjes. Ik ben tevreden. Gr Alberto

Prima product, levering wat laat.

Prima website, en een helmvizier besteld die bekrast was. Levertijd was aan de lange kant met 10 dagen, maar goed, het produkt zelf was prima.

website en orderintake prima, jammer van de communicatie rondom uitblijven levering

Doordat levering uitbleef zelf gebeld wat de status was. Omdat een van de producten vanuit Frankrijk uitbleef (vanwege Corona) en wat begrijpelijk is werd de levering niet uitgeleverd. Jammer dat ik hier niet proactief door hen zelf over werd geïnformeerd.

Goede produkt, snelle levering, sympathieke prijs

Netjes

Redelijk

Goede service!

Ze verlenen goede service, ik had gebeld maar kreeg geen gehoor maar werd gelijk teruggebeld!

uiteindelijk goed

Voor een verjaardag had ik een motortas besteld. Helaas werd deze niet op tijd geleverd. Na een keer mailen, een paar keer bellen (er werd beloofd dat er navraag zou worden gedaan en ik teruggebeld zou worden, wat niet gebeurde) kwam uiteindelijk het verlossende telefoontje dat de tas onderweg was vanuit Frankrijk en daarna werd hij (een maand nadat de bestelling was geplaatst) geleverd. Waarschijnlijk heeft de corona-crisis een rol gespeeld in dit verhaal en zou ik dit bedrijf wel aanraden.

Zeer klantvriendelijk

Snel klantvriendelijk

ongekend goed

10 met een griffel. Een vizierhouder besteld en zojuist in Hazerswoude opgehaald. Montage lukte mij niet zelf. Een van jullie mensen heeft geduldig en vakkundig ter plekke de vizierhouder gemonteerd inclusief mijn nieuwe vizier. Super service!

Naar verwachting goede kwaliteit

Naar verwachting goede kwaliteit

Motorbroek kind besteld. Snelle levering, prima kwaliteit en de prijs is goed.

top

Prima winkel... beter filtersysteem nodig

Als je filtert op 1 maat krijg je nog steeds van alles te zien wat uitverkocht is... super irritant

Ruim aanbod en goede service

Ruim aanbod en goede service. Afhandeling bij retourneren liep vertraging op maar is uiteindelijk netjes hersteld.

Artikel en afhandeling helemaal zoals je mag verwachten

Wederom geweldig!

Goede duidelijke en repeteerbare service. Waar voor prijs en kwaliteit.

Prima geregeld

Het product is prima, de levertijd te lang

Bestellen oké, daarna slechte service

Ik wil mijn bestelling, door snel bezorgd is, ruilen, dat heb ik 5 dagen geleden aangegeven via de website. Geen reactie. Daarna nog een mail erover geschreven. Geen reactie.

Top geregeld

Duidelijke site en goede service

Lange wachttijd en slechte respons via website

4 weken moeten wachten op een bestelde broek. Via website meerdere malen contact gezocht. Belabberde respons. Actie moet van de klant komen (zelf bellen) Voel je niet serieus genomen. Uiteindelijk een andere broek gekregen omdat de bestelde niet in voorraad was. Ik bestel daar niets meer

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.