Supergoede ervaring!

Kerstkado tijdig besteld voor de zoon, maar levering was supersnel! Goed verpakt. Ik weet zeker dat onze zoon in de wolken zal zijn met zijn kerstkado. MotorkledingOutlet.nl is zeker een aanrader!

Een Rev’it Eclipse jas gekocht. Na betaling bleek de jas pas weer in het voorjaar leverbaar. Ik had geen interesse om hier op te wachten en vroeg ze of men geld terug te storten. Dit begrepen ze en was geen probleem. De dag nadien was het jasje onverwachts binnengekomen en werd meteen opgestuurd. Ik ben er blij mee!

Dadelijk na ontvangst "geinstalleerd", aangepast en zat perfect. Zeer snelle levering. Kwalitatief!

Snelle levering, ruime keus

Bestelling was snel binnen.

Alles goed

Makkelijk besteld en keurig snel bezorgd

Fijne service

Goed en fijn geholpen. Tijd genomen.

Goede voorlichting en snelle service

Het model Alpinestars motorlaarzen dat ik wilde hebben, de SMX PLUS V2 GORETEX, was niet op voorraad, werd meteen besteld en binnen een week kon ik ze komen passen. Zoals al aangekondigd door de verkoper - ik had een ander model van Alpinestars kunnen passen - pasten de laarzen die voor mij waren besteld perfect! Ik heb ze nu enkele keren aangehad op de motor en ik ben er erg blij mee!

Snel Verzonden, helaas te klein maar vriendelijke man gesproken en uitgelegd Hopelijk volgende keer slagen Groetjes Mary Broekhoff

Goede kwaliteit

heldere webshop Systeem is goed alleen te laat benoemd dat de verzenddagen langer duurde

Super service

Verkeerd pinlock voor mijn helm besteld, telefonisch gemeld. Voordat deze verzonden werd hebben zij de juiste pinlock gezocht en verstuurd. Ben regelmatig op de hoogte gehouden. Top.

Geweldige keuze in de webwinkel en goede service

Overzichtelijke site, lastig dat je veel “sub sites” waardoor het niet overzichtelijk wordt. Nog steeds met Safari bestel problemen. !!!

Betrouwbare winkel met snelle levering.

Goede prijzen en snelle levering. Betrouwbare winkel voor een motorrijder.

Gewoon zoals het hoort

Vlotte levering Helaas niet helemaal geleverd zoals ik had besteld. Werd naar volle tevredenheid en wederom vlot opgelost Zal hier zeker nog eens bestellen

Product netjes ontvangen.

Soms wat chaotisch contact maar altijd vriendelijk. Product netjes opvangen. Bedankt, ik de tevreden :)

Uitstekende ervaring: Mijn Zoon en ik hebben elk een Motorjeans gekocht.

Ik ging er heen voor een motorjeans met bescherming. Het advies was uitstekend, met een goede uitleg over de verschillen tussen de diverse merken. Onze zoon heeft ook een jeans gepast en beiden waren we tevreden. We zijn tevreden en met twee jeans de winkel uitgegaan. Natuurlijk hebben we ook de motoren in de showroom bewonderd, waaronder een prachtige BMW K1600 6 cilinder.

Zondags motorlaarzen besteld en woensdag netjes thuis bezorgd.

Snel en verzorgd verzonden/ontvangen. Product voldoet aan de omschrijving. Keurig geprijsd Top dus

Zeer snel en professioneel

Goede service!

Uitstekende service

Een besteld helmvizier bleek niet het correcte artikel, maar MotorkledingOutlet deed al het nodige om het juiste vizier te leveren. En dit binnen een zeer aanvaardbare termijn. Echt knap!

Goede service en scherpe prijs bij uitzoeken van een helm

In de winkel diverse helmen gepast. Goed advies gekregen en scherpe prijs (demo helm).

gewoon goed

ze houden zich aan de af spraak

Regen jack past goed over mijn leren jas en houdt de regen buiten.

Goede service door vriendelijke medewerkers

Had, na advies door een verkoopmedewerker in de winkel, toch een te kleine jas gekocht. Dit werd gelukkig zeer goed opgelost en ik mocht de jas ruilen tegen eenzelfde soort jas in een maatje groter.

Duidelijke terugkoppeling, snelle levering

Duidelijk snel en betrouwbaar

Netjes behandeld en volgens afspraak

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.