keurige webshop, snel en compleet verstuurd

Alles in 1 keer verstuurd en op tijd.

ik ben zeer tevreden met de service en levering

zeer postief met de service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede klantenservice.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levertijd goed/ eerlijk weergeven vooral als een product niet in huis is maar eerst besteld moet worden. Reactietijd van klantenservice benoemen, deze tijd verwacht je snel reactie dat dit de volgende dag is kan, geen punt, maar benoem het even.</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website eenvoudige bestelprocedure met de inbegrepen kortingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>gratis retourbeleid zou beter zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen en aanbiedingen. Zeer goede service en online systeem. Bestellen en retourneren gaat snel en soepel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De collectie iets uitbreiden met merken als bijvoorbeeld Furygan.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Doen wat ze zeggen</p><b>Verbeterpunten</b><p>orginele verpakking meelevren</p>

<b>Pluspunten</b><p>Scherm voor Shark helm besteld Zat wat levertijd op en heb hun gemaild wanneer ik het kon verwachten Snel antwoord terug en keurig geleverd volgens afspraak Prima bedrijf.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle en zeer nette levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering goede kwaliteit</p>

Shark systeemhelm gekocht, goed advies waar mijn keuze eerst uitging naar een intergraal helm. TOP geholpen en goede service!! Zeer klantvriendelijk en een goede eerlijke uitleg.Verstand van zaken!!

<b>Pluspunten</b><p>Levering conform afspraak; prima service aan helpdesk</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles ok</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super tevreden,had zelf te laat gezien nadat ik me bestelling had geplaatst,dat me oude adres er op stond. Maar door super snel handelen van het personeel is het helemaal goed gegaan</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima spullen en goede levering</p>

Twijfelachtige communicatie.

Ik had eerst een paar handschoenen besteld, die volgens de site op voorraad waren. Ze zouden binnen 1-3 dagen geleverd werden. Na 5 dagen maar eens gebeld. "We krijgen ze vandaag of morgen binnen, dus heeft u ze de volgende dag." Dit heb ik nog 2 te horen gekregen na een belletje. Ik heb toen gevraagd mijn bestelling te annuleren. Tevens gevraagd of een ander, duurder, paar wel snel leverbaar was en die besteld. Ik kreeg gelijk weer te horen dat ze de volgende dag binnen zouden komen en dat ze meteen op de post gingen. Nu werd er ingegrepen door iemand met meer inzicht na mijn mening. Er werd bij de leverancier nagekeken of ze daadwerkelijk nog op voorraad waren en er werd mij beloofd dat ze met 5 werkdagen bezorgd zouden worden. Ze waren er met 2 dagen. Beloof geen dingen die je niet waar kunt maken. Al met al heb ik nu een paar fijne handschoenen. Ik heb alleen wat lang moeten wachten.

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit producten, snelle levering (ondanks feestdagen).</p>

<b>Pluspunten</b><p>Top service snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Oplossingsgericht bedrijf, klantvriendelijke, goede en snelle service, goede kwaliteit producten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle bezorging. Duidelijke en overzichtelijke website. Nadat ik mijn e-mail adres per ongeluk verkeerd had ingevuld, reageren ze zeer snel op e-mails. Top!</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.