Pluspunten

Ich bin komplett zufrieden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Prima levertijd en reactiesnelheid op mijn vragen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Handschoenen vallen tegen, zijn lang niet zo warm als deed beloven op site. Kwaliteit is erg doorsnee.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering goed contact</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sneller geld retour 2 weken is te lang ik moet nog wat anders kopen</p>

Pluspunten

Gaan echt voor je zoeken om het juiste product te vinden en te leveren.

<b>Pluspunten</b><p>Op alle gebied super</p>

<b>Pluspunten</b><p>Nette informatie website, service na aankoop verkeerde product ook goed afgehandeld.</p>

Pluspunten

prima bedrijf

<b>Pluspunten</b><p>perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen problemen</p>

<b>Pluspunten</b><p>ALLES IS ZEER GOED VERLOPEN EN HET IS EEN MOOIE VEST VOOR ZIJN GELD.DANK U.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Winterhandschoenen besteld waren te kleine. Gelijk reactie gehad bij retour en binnen 2 dagen de goeie maat binnen. Super kwaliteit en service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede spullen, doen wat ze beloven, aflevering conform de afspraak.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Bestelling werd traag afgehandeld doordat een artikel niet voorradig was</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie prijzen , snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Netjes ingepakt, op tijd verstuurd. Top!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website. Zeer scherpe prijzen voor goede (merk)producten. Vlotte levering, kortom: prima!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering zelfs met BLACKFRIDAY</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Groot aanbod</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Prijs is prima</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wél vóór 17.00 besteld, maar niet de volgende dag geleverd. Dit wordt echter wel beloofd op de site. Had de bestelde jas de volgende dag nodig, maar die kwam dus niet. Waardeloos.</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Beter de voorraad in de gaten houden zodat deze up-to-date is op de website.</p>

Pluspunten

Lekker snel goede service.zit in Portugal en ze bellen me ff op of alles klopte die zag ik niet aankomen.

Ga zo door!

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.