<b>Pluspunten</b><p>Super goed geholpen in de winkel bij het afhalen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ruime keuze, snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Mijn bestelling telefonisch aangepast, was geen probleem.</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd. Na vraag om gedeelte te annuleren ivm nalevering, dit netjes gedaan</p><b>Verbeterpunten</b><p>Van te voren geen melding dat iets niet op voorraad is. Dit staat dan uiteindelijk op de bon met de hand geschreven, bij levering van de rest. Telefonisch moeilijk te bereiken</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levering is gegaan zoals je mag verwachten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Korte lijnen bij koop. Rechtstreeks kontakt mogelijk. Maar ook goede afwikkeling voor garantie...</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee, het biedt wat ik zoek</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede verhouding prijs/kwaliteit. Snelle en perfecte levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen opmerkingen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super bedrijf,snelle levering en netjes afgehandeld .</p>

Pluspunten

Zeer goed en vakkundig geholpen in de winkel met het aanschaffen van motorlaarzen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en levering binnen de 3 werkdagen! Maten komen goed overeen met de realiteit, ik ga er zeker nog kopen!</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Echt voordelig.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet blij met verlengen levertijd NA bestelling.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles naar wens gegaan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Motorjas gekocht. Altijd een beetje spannend! Vooral of hij wel past. Meet goed op en houd je aan de opgemeten maat, ook als je normaal een andere maat hebt is mijn tip. Normaal heb ik 38, maar volgens de tabel moest ik een 40 hebben. Die past perfect! De levering was snel. Mocht je artikel niet passen of je vindt het niet leuk, dan betaal je wel retour kosten. Geen idee hoeveel die zouden zijn, maar wel iets om in je achterhoofd te houden!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Schatting van de retourkksten melden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Een van de weinige winkels waar kwaliteitsvolle fluohesjes met stretch band te vinden zijn.</p>

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd. De geleverde jas ziet er keurig uit.

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreide assortiment! Klantenservice, gemak met ruilingen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, weten waar ze over praten.</p>

Pluspunten

Spullen waren netjes geleverd en binnen de aangegeven levertijd. Helaas paste mijn laarzen niet dus deze netjes geretourneerd

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en omruiling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op de site staat betaling achteraf mogelijk. Maar als je bij bestelling niet direct betaald, krijg je het bestelde item niet toegestuurd. Begrijpelijk maar waarom staat er dan dat betaling achteraf mogelijk is?</p>

<b>Pluspunten</b><p>zeer snelle verzending</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede materialen zoals beloofd, motorvest zwaar maar stevig en volgens mij zeer goed zichtbaar. Nog niet gebruikt in regenweer.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Leveringstermijn twee tot drie dagen, werden er vijf, net te laat voor het verjaardagscadeau.</p>

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.