2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Correct Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie over afhaalpunten (indien niet thuis)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Deze was ook prima verpakt en bij het stellen van een aanvullende vraag ('s avonds) had ik de volgende ochtend al reactie!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een antwoordnummer mocht je iets retour willen sturen, zodat dit niet de kosten van de consument worden (zie je bij veel andere internet winkels terug).</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Leuke aanbiedingen en een groot aanbod van spullen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Betaling en retour sturen vind ik erg omslachtig en langdradig. Je betaald vooruit om een product te kopen. Als het dan niet naar je zin is en je wilt het terug sturen dan vind ik het handiger als er een retour sticker erbij zou zitten die ik gelijk op de doos kan plakken. De retour kosten komen voor rekening voor de klant. Als het product dan niet naar wens is ben je wel verzendkosten kwijt terwijl je niks hebt gekocht. Dit weerhoud mij een beetje om iets te bestellen. Dit zijn mijn twee punten die ik als verbetering zou willen zien.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle reacties, keurig verpakt en op dezelfde dag als dat ik de te retourneren jas afgegeven had op het postkantoor werd het nieuwe product al verstuurd. Dit heet wederzijds vertrouwen!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor nu nog niets</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Webshop erg duidelijk.

Logistieke lijn nakijken. Mijn pakketje bleef lang op onbekende status. De track en trace gaaf aan dat hij tegen jullie verwachting in ook nog niet was verzonden. Ik hen vervolgens een mail gestuurd met de vraag of iemand even dat pakketje wilden checken. 2 dagen later had ik hem. 4 werkdagen te laat.

<b>Pluspunten</b><p>Item was als omschreven, snelle levering.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was met Pasen leuk om met de btw voordeel een helm te kopen.

levertijd laat te wensen over, website geeft aan 3 a 4 werkdagen maar heb inclusief het weekend 9 dagen moeten wachten tot mijn bestelling binnen was.

<b>Pluspunten</b><p>Goede levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Mooi doorgaan op deze manier</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs (actie). Netjes te woord gestaan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Beter/sneller op de hoogte houden van leverinformatie (vertraagde levering). Beter levertijd up-to-date houden op de website. Gratis retourneren zou het een stuk aantrekkelijker maken.</p>

Pluspunten

netjes op tijd mijn spullen binnen gehad zeer tevreden

<b>Pluspunten</b><p>snelle afhandeling en verwerking</p><b>Verbeterpunten</b><p>tot heden geen verbeter punten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs Duidelijke levertijden</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Eenvoud, makkelijk te bereiken bij vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Incomplete verzending, is na het bellen van mijn kant wel opgelost.</p>

<b>Pluspunten</b><p>- Geweldige service - Beste prijzen van het land - A-merken Ik had verkeerde artikelen besteld, wilde mijn bestelling nog aanpassen, alles was mogelijk zonder geneuzel. Hartstikke top, zeker een aanrader:).</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levering volgens opgave, goed verpakt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

Pluspunten

Prettig geholpen, goede service en een mooi motorpak voor een leuke prijs.

Het assortiment wellicht nog iets verder uitbreiden?

<b>Pluspunten</b><p>Artikelen op tijd geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Artikelen beter verpakken. De doos was te groot, waardoor de tape was losgelaten en het halfgeopend was.</p>

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering. Bezoek onze megastores in Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Vianen.