Pluspunten
Heel duidelijk hoe lang het duurt voordat je pakketje er is
Pluspunten
Alles was positief !!! Het product dat ik zocht hadden jullie én was goedkoper dan op sommige andere plaatsen én was op 2 dagen geleverd ondanks dat ik in België woon ! Top gewoon !
VerbeterpuntenDoe zo verder !
Vertel het verder in België!
Pluspunten
Prima op de hoogte gehouden via e-mail Ik had mijn aankoop de volgende dag al in huis
VerbeterpuntenIk vind de website niet zo overzichtelijk
Hier zijn we voortdurend mee bezig maar we groeien zo snel en er komen zoveel nieuwe producten en ook productgroepen bij in korte tijd dat het telkens eventjes duurt voordat we alles opnieuw juist kunnen sorteren en (her)indelen. Bedankt voor uw feedback. We nemen dit zeker mee!
Achteraf bleek in de winkel goedkoper te zijn.
Prijzen van webwinkel verschillen een beetje. Wij als webwinkel moeten de klant wettelijk een bedenktermijn geven en er dus rekening mee houden dat een klant iets kan terugsturen. Dit moeten incalculeren in de prijs evenals een doos eromheen, factuurtje printen, order picken, sticker erop. Deze handelingen heeft een winkel niet. Maar gelukkig zijn we we met veel producten goedkoop. Niet met alles want dat is nooit 100% realiseerbaar. We werken voortdurend aan het verlagen van kosten en verbeteren van onze service en prijzen.
Pluspunten
Het bestel proces is goed
Pluspunten
Netjes. Alles was er snel.
Pluspunten
De prijzen voor de Blu Rays
Verbeterpuntenzoek muziek blu rays. Assortiment zou groter kunnen
Wordt aan gewerkt!
Pluspunten
Snelle bevestiging, snelle bezorging. Fijn dat erbij stond hoeveel er nog op voorraad waren.
Pluspunten
Snel en eenvoudig te bestellen
VerbeterpuntenMeer maten bij kinder kleding
Pluspunten
perfecte en snelle levering. Ook de track and trace is fijn. Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf dus gelijk een positieve ervaring
Pluspunten
Snelle levering en goede feedback
VerbeterpuntenIk wilde voor achteraf betalen kiezen maar dat lukte niet. Misschien omdat ik t via een smartphone deed? Ik heb geen schulden en betaal altijd direct dus daar kan t niet aan liggen.
Wij hebben geen inzage waarom een factormaatschappij een order goedkeurt of afwijst. In verband met privacy van de klant krijgen wij deze info niet. Alleen krijgen we een digitale ja of nee per order in Nederland en België via de Firma's www.Klarna.nl en www.Afterpay.nl waar wij mee werken. Op hun website vind je alle informatie en bij klachten of onterechte afwijzing kunt je hun ook bellen of mailen want ik weet uit ervaring dat ze hun best doen om foutieve en onterechte afwijzingen te corrigeren. Ik zal eens testen of het met een smartphone niet goed gaat; bedankt voor je feedback! Fijn weekend Conny. (Inmiddels contact gehad met Klarna en er zijn geen fouten in mobiele browsers te ontdekken)
Pluspunten
Voorraad te zien bij bestellen, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf 35,-
Verbeterpunten(Nog) groter aanbod van muziek op vinyl?
Pluspunten
Ik had een dvd besteld en die werd snel en keurig geleverd. We zijn er erg blij mee, vooral omdat het een film is die niet overal te verkrijgen is.
VerbeterpuntenNa deze ene bestelling kan ik nog geen verbeterpunten bedenken maar ik zal zeker vaker bestellen en de website in de gaten houden.
Tot snel dan weer!
Pluspunten
correct snel niets mis mee.
Verbeterpuntennog geen ervaring mee ....komt nog !
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijk en vlot per mail op de hoogte gebracht en snelle levering
Pluspunten
Snelle bezorging en geen dure verzendkosten....
Pluspunten
Pluspunten
Super snelle levering. Heel goedkoop!