Pluspunten

Scherpste prijs

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Maandagmiddag besteld en dinsdag was het pakketje er al. Netjes verpakt zodat de cd's niet kunnen beschadigen. Overzichtelijk factuur zat erbij met alle info. Ik kreeg een E-mail bij het bestelling en een E-mail met een track&trace code om de zending te volgen. Heel handig. Achteraf kunnen betalen is ook erg prettig want niet overal kan dat.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Perfecte verpakking (een langspeelplaat moet goed verpakt zijn). Snelle verzending

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Tja, perfect gewoon! Een goedkope live cd van Kylie Minogue gekocht, netjes op de hoogte gehouden en snel en goed verpakt ontvangen! Graag tot een volgende keer!

Bij Cosmox zijn (of waren) er geen verzendkosten, dat zou ook bij Stuntwinkel.nl super zijn!

• Prijs
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Precies zoals de site alles aangaf bij het bestelproces.

Delften 23 unit 23

2390 Malle