Pluspunten
prijs/kwaliteitverhouding LP's
VerbeterpuntenLP's werden onverzegeld (not sealed) geleverd. Gebeld, verhaal medewerker niet erg sterk: "Sommige leveranciers doen dat niet, omdat het € 0,10 per LP kost". Verbeterpunt: alsnog zelf sealen!
Pluspunten
VerbeterpuntenHandleiding meesturen voor het in elkaar zetten van producten. Dat heb ik niet gehad en nu kom ik er niet uit.
Pluspunten
Een mooie prijs en een super snelle levering! Hopelijk een blije papa met vaderdag! Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen.
Pluspunten
Supersnelle afhandeling van een probleem super service.
Pluspunten
Alles volgens afspraak geregeld!
Pluspunten
goede ervaring vlot geleverd zeer tevreden!!
Pluspunten
Alles verloopt stipt.
Pluspunten
Lage prijs en snelle levering.
Onze aanknoop is (nog) niet geleverd, dus vragen om een beoordeling is wat voorbarig.
Pluspunten
Mogelijkheid van laagste prijs icm mogelijkheid van meteen afhalen (zit ook in de buurt)
Pluspunten
Bestelling was snel en netjes geleverd
Pluspunten
Snelle levering. Bereikbaarheid telefonisch duurde vrij lang. Gesprek was duidelijk.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de opvouwbare kast is matig. De stang buigt bij een halfvolle kast al door? De in elkaar zet tekening is vrij onduidelijk. Meer aanwijzingen zou handig zijn.Het is een gedoe om de kast om de gebouwde stokken te krijgen.
Pluspunten
Bestelling verliep soepel en voorspoedig.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.