Pluspunten
Niks negatief alles tip top!!
Pluspunten
Duidelijke info en supersnelle levering
Pluspunten
Echt snel geleverd. 16.58 uur besteld. 17.05 uur track en trace voor de levering dag erop!!
Pluspunten
Alles Top!
Pluspunten
Goede, aardige service ontvangen van mensen die echt met je meedenken. Heel fijn.
Pluspunten
Supersnelle service. Pakje met zorg verpakt. Kan niets op- of aanmerken.
Pluspunten
snelle levering, prima product
Pluspunten
voor het eerst gebruik gemaakt van Stuntwinkel. Door eigen fout verkeerde levering. Retourzending geen probleem, snelle teruggave betaling. Goed gevoel bij Stuntwinkel. Hartelijk dank.
De bestelling niet compleet afgeleverd. Zonder wieltjes/ Lijkt me essentieel voor dit kado. Ook nog niets gehoord, zaterdag contact gehad met bol.com
Helaas zijn we in het weekend gesloten en worden alle klachten van het weekend op maandag behandeld en daar gaan we vandaag mee aan de slag voor U. One openingstijden staan zowel op onze site als die van Bol op onze verkopers pagina
Pluspunten
eerlijk, mega snel met leveren en terugbetalen indien nodig
Verbeterpuntenga zo door
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.
Pluspunten
snelle levering zonder problemen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Via via op deze site gekomen voor James Bond dvd box. Bleek hier het goedkoopst en de reviews zagen er betrouwbaar uit. Ik kan er weer zo'n positieve ervaring aan toevoegen! Product werd de volgende dag netjes geleverd, dus ik ben zeker tevreden. Prima site met fijne prijzen!