Pluspunten
overzichtelijke site, snelheid van levering bestelde product voldoet aan mijn wensen
Pluspunten
Prima service en naverkoop. Eveneens snelle respons op mails.
Pluspunten
alles netjes en snel geleverd
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt kreeg ook nog een kortingscode
Pluspunten
Bij vragen krijg je onmiddellijk een antwoord
Pluspunten
Snelle levering en fijn dat je achteraf kunt betalen met Klarna.
We bestellen maat 116 en we krijgen 98 opgestuurd. Contact opgenomen met Stuntwinkel dat we de verkeerde maat hebben ontvangen. We krijgen als reactie dat Bol.com op hun site de verkeerde maten vermeld en dat Stuntwinkel.nl het niet kan wijzigen via Bol. Onduidelijk en warrig verhaal. Voortaan kopen we het wel gewoon in de winkel of via een bekende kledingsite. Dit was eens maar nooit meer.
Beste Dai, het artikel is verkrijgbaar in 4 maten (maar niet in confectie maten) namelijk: voor 3 jarigen, 4 jarigen, 6 jarigen en 8 jarigen waarbij de lengte van het kind vermeld word op onze site: http://www.stuntwinkel.nl/minions-kinder-longsleeve-tom-grijs.html Welke informatie Bol en andere verkopers vermelden op Bol bij dit artikel dat hebben wij niet altijd in de hand en regelmatig worden door verschillende partijen hier aanpassingen in gemaakt. Bij merkkleding worden confectie maten gebruikt dat begrijpen we maar dit is geen merkkleding maar leuke en goedkope merkloze kinderkleding met licentie opdruk. Gelukkig mag je via Bol gratis een retour terugsturen indien het niet bevalt.
Pluspunten
De verzending gebeurde vlugger dan verwacht . Het product was tiptop verpakt .
VerbeterpuntenHet is prima zoals het nu is .
Pluspunten
Bij het monteren van wieltjes op de boodschappen trolley brak er een plastics bevestigingsring van het wieltje. Met een telefoontje geregeld, de volgende dag 2 nieuwe wieltjes, geheel gratis. Fantastische service, geheel gratis ook de verzendkosten.
Pluspunten
Levering zeer snel door gaan zo.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding, snel geleverd. De status van de bestelling wordt duidelijk aangegeven.
Pluspunten
Perfect verpakt en super snelle levering
Pluspunten
Gedaan wat belooft is
Pluspunten
Niets dan positiefs : op donderdagavond laat (na middernacht) besteld en op zaterdag al geleverd! Bedankt!
Pluspunten
Snel, accuraat
Pluspunten
leuke artikelen, snelle service, goede opvolging track and trace
Verbeterpuntenik vroeg info over de pop en men kon me er niet bij helpen, zelfs een tip over contactname met de fabrikant (gegevens fabrikant) werd me niet doorgegeven
Pluspunten
Snelle levering. Maar...produkt kwam in geopende doos binnen.! Lampjes waren in elkaar gedraaid als een retour produkt. Schroeven achter de zonnecel kompleet doorgeroest ..en aanslag op de printplaat. Lijkt erop alsof produkt het hele jaar als demo heeft gewerkt en nu als nieuw produkt wordt verkocht!!
VerbeterpuntenVerkoop geen 2e hands als nieuw !
Dat is spijtig om te horen. We hebben gelijk de hele voorraad van dit artikel gecontroleerd en de ene helft ziet er netjes uit en de andere helft heeft inderdaad roestige schroeven. Wellicht in China te warm en te vochtig opgeslagen gelegen in de fabriek. We gaan dit artikel uit ons assortiment halen en U het aankoopbedrag en verzendkosten terugstorten vandaag. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor de feedback waardoor andere klanten dit artikel gelukkig niet meer binnen krijgen want die zouden ook teleurgesteld zijn.
Pluspunten
supersnelle levering