Pluspunten
Levertijd stond verkeerd weergegeven Na 1 telefoontje werd dit opgepakt en zelfs nog sneller als in eerste instantie aangegeven persoonlijk gebracht Super service!
VerbeterpuntenBol.com controleren juiste gegevens op de site
Stunten en niet stuntelen! Fijn dat we U goed hebben kunnen helpen en uw verwachting hebben kunnen overtreffen. Hopelijk geniet U lekker van het zwembad met dit mooie weer!
Pluspunten
Snelle levering, Verder wil ik best zo sportief zijn, gezien Uw antwoord op mijn klacht, dat U een prima after-sales heeft. Men mag toch echter aannemen dat een moderne pc op Windows 10 alle spellen aankan.
VerbeterpuntenSpel Red Faction G. bleek niet te installeren, was te oud. Ook niet te downloaden via de code, werd als onjuist aangemerkt. Men had wel een waarschuwing erbij kunnen zetten dat het niet voor alle systemen werkt. Zonde van het geld, heb het nu opnieuw besteld via STEAM en dit werkt prima.
U bestelde een budget PC game uit 2009 voor Euro 6,95 waarbij duidelijk staat dat het is voor deze specs qua computer: OS: Windows Vista / XP ; Processor: 2.0 GHz Dual-Core (Intel Core 2 Duo of AMD Athlon X2) ; RAM: 1 GB ; 3D Videokaart: 128 MB 3D videokaart Shader model 3.0 (Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon X1300) ; Min. Vrije Geheugen: 15 GB vrije harde schijf ruimte Beter had U onze klantenservice kunnen mailen dat de game voor U niet werkte dan hadden we U uw aankoopbedrag en de verzendkosten kunnen terugstorten zodat U ons een 10 had kunnen geven voor (after)service en niet een 2 zoals nu, zonder van U te laten horen dat er een klacht was.
Pluspunten
Snelle leverig
VerbeterpuntenLater zag ik op internet hetzelfde artikel goedkoper
Wij geven U een onvoldoende voor het vooraf niet goed vergelijken :) En daarna hebben we onze prijs met 1 euro verlaagd van dit artikel om de concurrentie buiten de deur te houden!
Pluspunten
Goede prijs en snelle bezorging.
Pluspunten
Snelle levering en goedkoper dan andere verkopers
Pluspunten
Goede prijskwaliteit en goed materiaal (zwembad)
VerbeterpuntenIk zag wel dat het product die dag geleverd zou worden maar niet precies in welk tijdsbestek (bv tussen 13-15 uur ofzoietd). Dat vond ik wel jammer.
De trac&trace information komt van de PostNL en daar hebben wij helaas geen invloed op. Meestal is het wel zo dat hoe later U kijkt op de track&trace, hoe exacter de tijd word aangeven. De dag ervoor staat er meestal alleen een inschatting van de bezorgtijd.
Pluspunten
Snelle levering, goede correspondentie.
Pluspunten
ok.
Pluspunten
Bijzonder ruim assortiment, fijne prijzen, snel bezorgd.
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
Pluspunten
snel geleverd en keurig verpakt!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!!!
Pluspunten
Ik ben heel blij met mijn aankoop, heel voordelig en het product was snel geleverd. Ook was het product zorgvuldig ingepakt.
Pluspunten
Eerste kennismaking met dit bedrijf meer dan positief. Heldere informatie via de mail, correcte afhandeling van de order. Snelle levering. Kortom: zoals de klant het graag ziet
Pluspunten
duidelijk direct en snel doen ze wat ze zeggen
Pluspunten
Product naar foto, snel geleverd
Verbeterpunten...
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
snelheid, eenvoudig bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering! Wij zij via de mail op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Prima!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prettige website en makkelijk om te bestellen. Ook de afhandeling ging perfect.