Pluspunten
Mijn bestelling is precies zoals aangegeven op tijd gekomen. Ik vind het een super bedrijf! Stuurt hele duidelijke emails met track en trace
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle aflevering van de waterglijbaan. Mijn dochter wilde meteen gebruik ervan maar helaas laat het weer het nog niet toe. Voorlopig is het nog even naar de doos staren en hopen op mooi weer. Vandaag 10 juli eindelijk de waterglijbaan kunnen uit proberen. Helaas slaat de blower (pomp) om de 4 a 5 minuten af erg vervelend. Ik vraag me dan ook af of het aan de drie punten stopcontact ligt. Er is wel een gewone verlengstuk bijgeleverd zodat je ook in Nederland kan gebruiken. Maar waarschijnlijk gaat het niet helemaal goed met de voltage. Gelukkig had ik nog van een oude waterglijbaan de pomp in huis. Aan waterpret is het in ieder geval niet gelegen. Verder een mooi waterglijbaan. Ik hoop dat wat aan de originele pomp gedaan kan worden.
VerbeterpuntenPersoonlijk denk ik niet dat er iets mis is met het bedrijf. Alleen zou mijn advies zijn om goed op te letten waar elektrische apparaten ingekocht worden. Is bv de stopcontact conform de Nederlandse wetgeving en voltage van de huishouding.
Dit weekend hebben we mooi weer in de aanbieding!
Pluspunten
Snelle levering, goede afhandeling betreffende foutieve stang. na melding binnen 3 dagen vervanging naar ons opgestuurd.
Verbeterpuntencontrole op te verzenden objecten uitvoeren of alles wel in orde is?
Bij de inkoop bekijken we het artikel vaak uitgebreid in de showrooms van de importeurs om te zien of alles wel stevig en fatsoenlijk is gemaakt. Alleen als onderdelen in China verkeerd in een doos zijn gekomen is dat lastig te controleren. Gelukkig hebben we het onderdeel voor U snel kunnen opsturen. Ook hebben we de feedback naar de importeur gestuurd en gevraagd of ze beter toezicht kunnen houden op het vullen van de juiste onderdelen in de dozen bij hun fabrikanten in China zodat dit hopelijk minder of niet meer zal voorkomen.
Pluspunten
Alles zoals 'beloofd' !!!
VerbeterpuntenGeen !!!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
ging allemaal snel en correct
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame service
Pluspunten
Zeeeeer snel geleverd!!!!
Pluspunten
Prima prijs en snelle levering. Wat wil een mens nog meer.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
VerbeterpuntenPakbon meesturen
De pakbon gaat altijd mee in de zending (of op de zending) tenzij het een Klarna achteraf betaal factuur is want die gaat dan mee i.p.v. de pakbon omdat klanten ons anders E-mailen waarom op onze pakbon/factuur geen bankrekeningnummer staat van ons. Het is de bedoeling dat de klanten aan Klarna betalen en niet aan ons bij achteraf betalen. Tenzij wij de pakbon vergeten zijn, wat normaal bijna nooit gebeurd. Dan onze excuses daar voor.
Pluspunten
Snel en gooie bedrijf
Pluspunten
snelle levering zoals beloofd. netjes verpakt.
Pluspunten
Super snel geleverd, prima verpakking, geweldige prijs !!
Pluspunten
Prijs, product, levertijd, verpakking
Er zat geen SD kaartje bij de fotoscanner. Als ik had geweten dat deze nodig was had ik deze meteen meebesteld.
We hear you,