Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Mooie prijzen, snelle levering en service. Netjes factuur via mail en codes mbt de levering. Alles super netjes verpakt. Ik ben FAN.
VerbeterpuntenAssortiment mag nog wat dieper en misschien iets breder. Toch heb ik bluray's besteld, waaronder "Miles Davis- Montreux" die ik nog nergens in dit landje had gezien en zeker niet voor de mooie prijs van € 9,95. Ja met dit soort prijzen ga je niet zo snel downloaden, super!!!
Bedankt voor de complimenten. We zijn de muziekafdeling aan het uitbreiden momenteel!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe CD case's waren beide stuk (te strak in folie?)
Dat is zonde wanneer dat voorkomt. CD doosjes zijn nogal breekbaar, met name wanneer er 2 in een bubbeltjes envelop gaan zoals bij uw bestelling. We sturen 2 nieuwe vandaag nog naar U toe!
Pluspunten
zeer snelle levering goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede (digitale) communicatie over de pakketbezorging. Goede concurrent van bol.com.
Verbeterpuntenik heb een eerste bestelling gedaan waardoor ik nog geen negatieve punten heb. Hopelijk ook niet in de toekomst.
Pluspunten
zeer correcte levering
Pluspunten
Heb net de eerste bestelling binnen, kan dus nog niet veel zeggen..maar ik kom wel terug, en ga dit doorgeven aan familie en kennissen...
Pluspunten
perfekte afhandeling
Pluspunten
Levering was goed te volgen en ook direct binnen
Pluspunten
snelle levering, goed op de hoogte gesteld van de status, erg goed ingepakt.
Pluspunten
Eindelijk een bedrijf die binnen 24 uur levert. Er zijn er die dan wel beloven, maar niet na kunnen/willen komen. Prima
VerbeterpuntenOmdat ik veel via internet bestel, is het wel zo handig om in de mail wisseling die na de aankoop volgt ook het bestelde artikel te noemen.
Bedankt voor uw feedback en compliment! Zodra het technisch mogelijk via de webwinkel-software die we gebruiken om de artikelen te listen in E-mails zullen we dat zeker gaan doen. Tot die tijd staan ze gelist in de factuur die meegestuurd wordt als bijlage.
Pluspunten
Goedkoop en sneller levering
Pluspunten
Snelle levering en product zoals aangegeven op website.
Verbeterpunten-