Pluspunten
Heel correcte en snelle afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt zodat het artikel niet zou beschadigen bij het transport.
Dat doen we met zorg inderdaad. Het is vervelend als je iets online koopt en het komt defect aan wegens slechte verpakking en/of gebrek aan vulmiddellen.
Pluspunten
Pluspunten
De door mij gezochte blu ray was bij Stuntwinkel.nl veruit het goedkoopst.
VerbeterpuntenGoede afwikkeling van zaken. Betaling via IDeal, bevestiging via email en snelle levering. Ik had de volgende dag mijn bestelling al in huis. Zou graag zien dat het assortiment van dvd/blu ray zich uitbreidde waardoor Stuntwinkel.nl de concurrentie kan aangaan met andere online leveranciers.
Hier zijn we druk mee bezig!
Pluspunten
prima service, snelle levertijd en goed en snel antwoord op vragen via de mail
Verbeterpuntenklantenservice is niet telefonisch bereikbaar
Dan heeft U ons proberen te bellen buiten kantoortijden of tijdens de kerst toen we gesloten waren. Helaas als klein bedrijf zijn we geen 24/7 bereikbaar. Wel kunt U ons E-mailen indien de telefoon in gesprek is of U in de avonduren belt.
Pluspunten
Duidelijke overzichtelijke webpagina snelle levering.
Pluspunten
Super scherp geprijsd en snelle levering
Pluspunten
Prijs
Spijtig om dit te vernemen. Wij zien dat uw bestelling van vrijdagavond de 18e december op maandagmiddag de 21e door ons is verstuurd met Track&Trace en normaliter hoorde de zending de 22e of 23e bij U aan te komen. Inmiddels zien we dat het pakket is afgeleverd op de 26e. Bij navraag voor U bij PostNL bleek door de kerstdrukte de postbezorging in België niet volgens planning te verlopen en de achterstand is op 2e kerstdag ingehaald door de postbezorgers. Onze excuses voor de verlate bezorging door de Post-bezorgers.
Pluspunten
Gewoon zoals een webwinkel hoort te zijn, bestellen, betalen en volgens afspraak (ook in drukke kersttijd) geleverd
VerbeterpuntenIn de eerste email wordt aangegeven dat er later op de dag een track en trace nummer volgt, omdat wij op zaterdagavond hebben besteld kwam deze pas maandag. Geen verbeterpunt, maar schoonheidsfoutje
Bedankt voor het compliment! De Track&Trace code treed in werking nadat de PostNL het pakket hier heeft opgehaald en ze het pakket inscannen. Nu zijn wij in het weekend gesloten, vandaar dat het pakket wat maandag ingepakt word nog geen Track&Trace activatie heeft gehad. Door de weeks gaat dat veel sneller en binnen een aantal uur.
Pluspunten
Supersnelle levering en goed verpakt. Kreeg van de klantenservice direct antwoord op mijn vraag. Super!
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenEen pakket onder de 15 euro graag ook met track and trace verzenden.
Zou U als klant i.p.v. 1,99 hier 3,99 als bijdrage aan de verzendkosten voor willen bijbetalen? Technisch zouden wij dit wel kunnen maar aan een paar sokken van bijv. 1,95 kunnen we geen 4,95 (onze kostprijs) aan verzendkosten uitgeven tenzij de klant dat persé zou willen en dat zou betalen qua extra kosten. Dat zouden we wel kunnen maken.
Pluspunten
positief een vlugge bediening en goede prijs
Pluspunten
goede, vlotte levering
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop!
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering, correcte informatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima service
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
ondanks het luttele bedrag van onze aankoop, een frozen paraplu, die we zelf hebben opgehaald, stonden de reeds betaalde verzendkosten de dag daarop al op de rekening.Daarvoor onze complimenten
Verbeterpuntengeen
Retouren, annuleringen en teveel betaalde kosten storten wij terug op dezelfde dag als de retour bij ons is binnengekomen en goed is gekeurd of de order is geannuleerd. Wij zien geen enkele reden om de klant langer te laten wachten op hun eigen geld.
Pluspunten
Snel en gratis verzonden!
Pluspunten
Snel geleverd en product voldoet aan verwachtingen
Spijtig dat je vanuit België 7 euro moet betalen voor levering !
Wij zijn aan het zoeken naar een goedkopere oplossing. Hier werken we aan momenteel. Eerder betaalden wij Euro 9,25 inkoop hiervoor en inmiddels Euro 7,50 ex. btw. De bijdrage die we aan onze klanten vragen is Euro 6,99 incl. btw. Zodra onze kosten dalen zullen we de kosten voor de klant ook verlagen.
Pluspunten
Prettig leuk product
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel verzonden, goed verpakt, product in perfecte staat, net iets goedkoper dan de concurrentie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Werkelijk perfecte levering op alle gebied, prijs,verzendkosten. zeer aan te bevelen
Kijk, daar doen we het nu voor. Ons Team is erg blij met uw positieve stimulans als waardering voor hun persoonlijke inzet!
Pluspunten
Super en snel geregeld. Ook vwb de prijs
VerbeterpuntenNvt