Positief

Snelle afhandeling en levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

snelle bezorging

het is de eerste keer dat ik iets besteld heb

Snel en correcte levering met afspraak die worden nagekomen.

Mijn ervaring is boven verwachting en voor herhaling vatbaar.

Toppers

Eerst een proef bestelling gedaan. Dan nog een tweede. Met deze service en prijs/kwaliteit hebben ze mij als klant bij.

naar volle tevredenheid

na een klacht over de bezorging heb ik contact gehad met brenda, ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan,met 3 a 4 dagen word het opgelost volgens haar ze zou contact opnemen met d.h.l, kortom ik ben heel vriendelijk te woord gestaan

goed bedrijf betrouwbaar en snelle service

Zoals ik deze firma echt zou aanbevelen aan anderen , was de levering de dag er op al . Zeker ga ik hier vaker iets bestellen . Met vriendelijke groeten is getekend fam van rhee.

Prachtige albums

Vlug besteld en vlot binnen

Super snel en handige site.

Super snel en handige site.

Alles goed geregeld

Makkelijk om iets te bestellen en de afwerking van de bestelling was prima

erg tevreden

Producten werden snel geleverd en voldoen aan de wensen

Doen wat ze beloofd hebben.

Eenvoudig besteld en snel genoeg geleverd.

Snelle levering en goed geregeld

Snelle levering en goed geregeld

Ik heb werk handschoenen besteld dit was mijn tweede keer bij dit bedrijf gaat goed ik ben tevreden

probleemloos

1 x iets besteld en dat ging prima. Verder heb ik geen ervaringen met Muldi B.V.

snelle levering prima kwaliteit

Na mijn bestelling heb ik direct duidelijke informatie ontvangen m.b.t. de bestelling, de betaling en de levering

Positieve 1e ervaring

Dit was mijn 1e bestelling. Ik kende de webshop nog niet. Het oogde betrouwbaar, dus de gok gewaagd. Binnen een dag was het bestelde binnen. De prijs was ook netjes. Dus niks op aan te merken.

Snel besteld, snel geleverd en uitstekende kwaliteit.

Prima verlopen

De bestelling geplaatst en alles in goede orde ontvangen snelle service en afhandeling TOP

Netjes alles aangekomen en op de juiste tijd geleverd

Alles is in orde

Snel en prettig

Top bedrijf

Grote voorraad van door mij gezocht product. Prijs kwaliteit top. Super snelle levering. Veilig verpakt. Zeer tevreden. Kan dit bedrijf echt aanbevelen.

snelle levering en adequate klantenservice !

Produkt fout door ons besteld, kon direkt worden omgeruild met retourservice en aanvullende nota voor duurder ander produkt.

Prima verzorgd en snel geleverd.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl