Ruime sortering, vlotte levering.

Ruime sortering en een vlotte aflevering.

De zin bevat de woorden top en klasse

Een hele goede ervaring..de complimenten zijn verdient

Kwaliteit producten

Een probleem netjes opgelost door de klantenservice

Een probleem netjes opgelost door de klantenservice 1 artikel was niet op voorraad (ook al stond dit op de website, levering zou pas na 16 juni 2023 zijn), het geld werd retour gestort, aangegeven dat de verzendkosten voor het overige artikel erg veel was Na tussenkomst van Brenda van de klantenservice een deel retour gekregen! Naar alle tevredenheid opgelost.

Erg tevreden. Snelle levering van de producten

Wij hadden 14 geluiddempende koptelefoons besteld. Er was enkel een klein probleem bij DHL, waardoor ik opgebeld werd (maar ik kon toen niet opnemen --> ik was aan het werk). Toen ik terug belde moest ik even wachten want er waren nog 2 andere mensen voor mij. De mevrouw aan de telefoon kon mij jammer genoeg niet verder helpen en ging het doorgeven aan een collega. Ik heb dan jammer genoeg niets meer gehoord. Toen ik een recensie schreef nam Muldi contact met mij en hielpen ze mij goed. Het pakketje is goed geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snelle afhandeling

Producten waren snel besteld en ook vlot afgeleverd. Goede ervaring!

Snel en netjes

Besteld en snel ontvangen. Netjes en stevig verpakt.

Alles is correct afgehandeld

Zeer tevreden over de totale afhandeling

Vlotte levering van twee fijne leesbrillen

Handig te bestellen. Vlotte levering Van twee leesbrillen.

Fijne webshop

Fijne webshop, overzichtelijk! Bestelde artikelen waren op voorraad. Ook duidelijk gecommuniceerd wanneer het geleverd werd. Aanrader!

Heel goed om zaken mee te doen

Prima prijs, mooi product en snelle levering

Wederom Perfect

Aantrekkelijk aanbod, goede keuzemogelijkheid. Bestelling wederom snel en correct geleverd. Bravo!

Prima handschoenen (oxxa), netjes op tijd binnen, keurige meldingen, prima prijs!

prijs kwaliteit

Wij hebben in urgentie geopteerd voor deze machine gezien wij dringend een mailing dienden te versturen. Alle contacten verliepen vlot en ook de technische dienst heeft gezorgd voor een snelle indienstname. Wij zijn dus een tevreden klant.

Incourante maat snel geleverd

Prima! dit geheel in tegenstelling tot het beoordelingsonderzoek, ik kan op mijn naam klikken wat ik wil, er gebeurd niets?

Product, Service, kontakt, 100 punten!!!

Vanaf het moment dat wij contact legde met Muldi na het zien van ons gewilde product (lessenaar) voelde het al goed. We werden telefonisch geadviseerd en kregen direct feedback via de mail. De levering verliep ook na wat ons beloofd werd. Wij gaan met ons bedrijf zeer zeker vaker bestellen bij Muldi!

Spullen waren snel geleverd, website werk simpel, en de prijzen waren goed.

goede service

Door muldi goed meegedacht en een super service geleverd

snelle service, prima prijs

Eerste keer dat ik bij Muldi iets bestel, maar dit is vlekkeloos verlopen. De artikels werden spoedig en foutloos geleverd, en dit aan een scherpe prijs. Ik kan het zeker aanbevelen om met Muldi samen te werken.

Snelle verzending!

Materialen besteld en na een dag al in huis!

Snel en goed

Direct geleverd en precies wat ik moest hebben: papier dat ik in de winkels niet meer kon krijgen

Foute foto

Op de foto stonden 5 fotoalbums assorti alle kleuren dus!!! Ik heb alle kleuren nodig dus ik bestel 2 stuks in de veronderstelling dat ik 2 x 5 stuks kreeg. Dus 2 x alle kleuren. Krijg ik dus 2 albums waaronder een zwarte. Wie heeft nu een zwart fotoalbum?? Niet duidelijk dus en een misleidende foto!!!

Vlot

Vlot geleverd en goed verpakt

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl