Betrouwbaar

Prima service.

Snelle levering en goede kwaliteit.

snelle afhandeling

Heel snel

Snelle levering, goede prijs

top

Top dweilen snel en goed geleverd.

Goede service en snelle bezorging.

Snel contact en netjes afgehandeld.

Snel en goed geleverd tegen goede prijs

Bestelde items waren snel binnen, goed verpakt en prijs was ook goed

mijn ervaring met Muldi B.V. is zeer goed

Dat ik zeer tevreden over Muldi B.V. hoe mijn bestelling verlopen is

Snelle levering en duidelijke productbeschrijving

Goed assortiment tegen scherpe prijzen

Super en perfecte service!!

Absolute aanrader! Goeie service en goed product

Goede service en snelle levering

Prijs kwaliteit en snelle levering .

Heb gevonden wat ik wilde hebben

Mijn bestelling werd snel en correct behandeld en afgeleverd.

betrouwbaar

komen afspraken na,,en snelle levering,,,,

Snelle levering en een mooi product

Redelijk

Heb mijn bestelling nog niet binnen maar hoop dat het goed komt

De bestelde boxen zijn netjes geleverd.

1e keer besteld en spullen zijn geleverd. Ga nog wel eens kijken wat ze nog meer aanbieden en wellicht nog eens daar bestellen.

Vlot en volledig

Correct en snel

Verkeersregelaar hesjes keurig op tijd geleverd voor gebruik bij de hardloopwedstrijd.

kende het niet, verrast door het aanbod, voorraad en snelle levering.

Zochten laarzen voor onze activiteit. uit eindelijk deze gevonden. Alles in voorraad en snel geleverd. Kwaliteit tot nu toe ziet er prima uit!

Niet tevreden

Je betaald verzendkosten en als je artikelen terug wilt sturen moet je hier ook voor betalen.

snel en correct

zo besteld. zo binnen. keurig verpakt en afgeleverd.

Prima service en snel

Prima service en snel

Twijfel

Ik had eerst twijfels of de jas wel geleverd zou worden want ik vond de correspondentie betreffende de levering sober. Maar opeens stond de bezorger met het pakje voor de deur. En de inhoud, jas was wat ik hoopte. Een jas van hoge kwaliteit. Groet John Dulles

U begrijpt het

Helaas is het uitzonderlijk dat je, zonder onnodige vertragingen en gedoe, ontvangt wat je bestelt, binnen de aangegeven termijn. Als het stukje communicatie dan ook nog klopt qua relevantie en zonder onnodig geslijm, heeft u aan mij een zeer tevreden klant. Dat ik überhaupt een review invul, is nog uitzonderlijker dan dat een bestelling via internet mij probleemloos bereikt. Mvg

Uistekend

Deze Firma heeft precies de juiste spullen die ik nodig heb, en wordt snel geleverd.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl