Goede service en snelle levering

Prijs kwaliteit en snelle levering .

Heb gevonden wat ik wilde hebben

Mijn bestelling werd snel en correct behandeld en afgeleverd.

betrouwbaar

komen afspraken na,,en snelle levering,,,,

Snelle levering en een mooi product

Redelijk

Heb mijn bestelling nog niet binnen maar hoop dat het goed komt

De bestelde boxen zijn netjes geleverd.

1e keer besteld en spullen zijn geleverd. Ga nog wel eens kijken wat ze nog meer aanbieden en wellicht nog eens daar bestellen.

Vlot en volledig

Correct en snel

Verkeersregelaar hesjes keurig op tijd geleverd voor gebruik bij de hardloopwedstrijd.

kende het niet, verrast door het aanbod, voorraad en snelle levering.

Zochten laarzen voor onze activiteit. uit eindelijk deze gevonden. Alles in voorraad en snel geleverd. Kwaliteit tot nu toe ziet er prima uit!

Niet tevreden

Je betaald verzendkosten en als je artikelen terug wilt sturen moet je hier ook voor betalen.

snel en correct

zo besteld. zo binnen. keurig verpakt en afgeleverd.

Prima service en snel

Prima service en snel

Twijfel

Ik had eerst twijfels of de jas wel geleverd zou worden want ik vond de correspondentie betreffende de levering sober. Maar opeens stond de bezorger met het pakje voor de deur. En de inhoud, jas was wat ik hoopte. Een jas van hoge kwaliteit. Groet John Dulles

U begrijpt het

Helaas is het uitzonderlijk dat je, zonder onnodige vertragingen en gedoe, ontvangt wat je bestelt, binnen de aangegeven termijn. Als het stukje communicatie dan ook nog klopt qua relevantie en zonder onnodig geslijm, heeft u aan mij een zeer tevreden klant. Dat ik überhaupt een review invul, is nog uitzonderlijker dan dat een bestelling via internet mij probleemloos bereikt. Mvg

Uistekend

Deze Firma heeft precies de juiste spullen die ik nodig heb, en wordt snel geleverd.

Online Service goed, helaas geen Winkel

Helaas hebben jullie geen Winkel om al de Produkten te zien of te proberen. Mijn vader is extra naar 's gravendeel gereden om daar een produkt te proberen. Dit ook om de verzendkosten te sparen. Helaas is hier alleen het kantoor. Kunt u dit online vermelden? Kontakt via online chat Helaas geen direkt kontakt. Binnen 60 Minuten een antwoord per Email terug. Het produkt is goed aangekomen en we zijn daarmee tevreden. Hartelijk bedankt.

Snelle levering en naar verwachting

Snelle levering van Regenbroek, die voldoet zoals beschreven staat. Prima!

Ik zie het echt goed.

5 leesbrillen besteld omdat de prijs zo aantrekkelijk was. Normaal in de winkel betaal je minimaal € 10,00 tot € 15,00 met hoesje. Nu voor nog geen € 6,50 in alle kleurencombinaties thuisgestuurd en wel! Snelle levering en keurig verpakt! Goede aankoop voor een I NEED YOU leesbril.

Top service voor een spoedklus

Om een klus met spoed over te kunnen nemen hadden wij 20 a2p3 maskers nodig. Na half het land af te hebben gebeld kon muldi ons binnen 3 uur van de benodigde spullen voorzien. Dit zal natuurlijk niet altijd kunnen, maar de manier waarop werd meegedacht was top.

Super goed

Goede spullen en snelle levering!!!

Vlot en correct uitgevoerd

Vlotte en correcte actie van Muldi. Omdat een onderdeel niet passend is wordt het retour gezonden. Hoe deze retourzending verloopt kan ik nog niet beoordelen.

Snelle bezorging

De bestelde artikelen waren goed verpakt en snel bezorgd

Goedkoopste

prima product en levering

prima product en levering

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl