Betaald niks gekregen.

Waardeloos!

Betaald niks gekregen.

Waardeloos!

Levering na 3 weken nogsteeds niet binnen

Besteld bij de firma maar nooit reactie vernomen op de bestelling en nooit iets ontvangen

Snelle levering. Heel fijn.

Heb prijzen vergeleken. Daarom hier besteld.

Zonder problemen geleverd vlgs afspraak.TOP

Nooit eerder zaken gedaan met muldi maar zal dat in de toekomst zeker meer gaan doen Hoop dat het dan altijd gaat zoals mijn eerste ervaring.

Aanrader!

Super snelle levering! In de middag besteld en de volgende dag al in huis. In vergelijking met andere aanbieders een stuk goedkoper. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Fijn dat er ook de mogelijkheid is om voor het bedrijf op rekening te bestellen.

Aanrader!

Snel geholpen

Snel geholpen

Netjes oprijd geleverd

Netjes oprijd geleverd

Erg tevreden

Goede prijs- kwaliteit, groot assortiment en snelle service

zeer tevreden

heel vriedelijk geholpen aan telefoon en zeer snel geleverd zal het iedereen aanraden b.v.d dr roberto

Fijne service.

Rode heliumballon gekocht en opgehaald. Fijne service en communicatie.

Fijne service.

Rode heliumballon gekocht en opgehaald. Fijne service en communicatie.

Duidelijke website met goeie prijzen

Eenvoudig bestelproces

correcte service

Een van de bestelde artikelen was niet op voorraad. Ik krijg daarvan het geld direct terug.

Erg tevreden ook met produckt

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl