mooi op tijd geleverd

precies geleverd wat jullie stellen binnen de gestelde dagen

Perfect geregeld

Eenvoudig besteld, snel geleverd en prima kwaliteit.

Site is goed toegankelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn concurrerend en de kwaliteit is helemaal volgens onze wensen.

Prima product

De bureau onderlegger voldoet geheel aan de verwachtingen. Goed en praktisch product!

Goed, zoals je een service mag verwachten.

Mijn ervaring Met Muldi is dikke prima. Via hun website heb ik gevoerder werkhandschoenen bestled, en deze had ik binnen een paar dagen in huis. Service verleend zoals het moet. Niets op aan te merken. Vriendelijke groet, Maarten Brinkman

Keurig, vlot, goed verpakt

Keurig, vlot, goed verpakt

netjes op tijd geleverd

mijn pakket was weg de buren zeiden dat ze het niet hadden ontvangen toen ik aangaf dan wordt er een onderzoek gedaan. Konden ze het ineens vinden

Prima, snel en goed product

Goede website, snel en goede producten, kwaliteit

Op tijd en goed product voor een goede prijs.

12 paar winter driver handschoenen XXL/11 Voorlopig kan ik er mee verder.

er is gedaan wat verwacht werd.

Een tien is als er niets mis is met levering, nou? was er iets mis dan? Nee hoor, er was absoluut niets mis met de levering. Waarom dan die tien niet gegeven? Wel het is zo, je moet als Nederlander toch wat te zeuren hebben en dat is in dit geval, dat het artikel niet de volgende dag al binnen was. Maar is dat een probleem? In dit geval niet. Dus ik zou Muldi zo weer kiezen.

Prima geregeld, besteld en binnen een paar dagen geleverd! Prima kwaliteit voor prima prijs!

Prima geregeld, besteld en binnen een paar dagen geleverd. Prima prijs voor prima kwaliteit!

zeer goed

gewoon zeer goed, snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Voor school had ik linoleum nodig, de linoleum is van goede kwaliteit en werd snel, volgens afspraak, geleverd.

Snel en goed geleverd.

Snelle en goede service. Erg prettig.

Tot nu toe zijn de door mij bestelde artikelen steeds erg snel geleverd en keurig verpakt, dus onbeschadigd aangekomen. Prettig bedrijf te bestellen.

Super snel geleverd, super tevreden

goed snelle levering

Eerste keer besteld prima ervaring

Top!!!!

Snelle levering en prima prijzen. Zeker een aanrader.

Alles netjes geleverd zonder problemen! Totaal 2 bestellingen gedaan en alles was goed! Ga hier zeker vaker bestellen. Echt een aanrader!

Prima communicatie en tijdlijnen

Fijne ervaring voor herhaling vatbaar.

Super, is gemakkelijk te bestellen en snelle levering!!

Super, is gemakkelijk te bestellen en snelle levering!!

Is netjes verpakt en snel bezorgd dank daar voor gr wil schotte

Is netjes verpakt en snel bezorgd dank daarvoor gr wil schotte

Jammer dat je bij DHL niet kan invullen waar je je pakket wil achter laten als je niet thuis bent. Je kan wel een andere tijdstip invullen.

De levering was snel het product voldeed aan mijn verwachting

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl