Top leverancier, snel en niet te duur!

Goede, duidelijke website, waar de bestelling makkelijk verloopt. Goede prijzen, goede service. Echt een aanrader.

Super goede ervaring!

Ik heb een grote hoeveelheid enveloppen besteld en deze werden erg snel geleverd en waren goed verpakt. Ook fijn dat het in meerdere dozen zat zodat ik het makkelijk kon optillen.

Prima voorraad, snelle levering

Prima voorraad, snelle levering

Product voldoet aan verwachting. Mooie aanbieding!

Product is prima, precies zoals omschreven. Vergeleken met andere verkopers scherp geprijsd. Snelle levering ook.

Zeer goed produkt

Masker zijn alleen wat aan de prijzig, duurder dan dan de vorige keer!

Goed product , snelle service

Ben tevreden met product en snelle service

Ik heb snel en netjes alles gekregen wat ik besteld heb.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden. En heb ik alles wat ik nodig had netjes en snel mogen ontvangen.

Beste en snellste bezorgtijd!

Ik vind beste qualiteit,ik koop niet meer anders alleen deze product.was ik blij voor!

Zeer correct

Zeer correct geregeld en afgeleverd

Vriendelijk contact en vlotte afhandeling m.b.t. het product.

Goede service !!

Snel en keurig bezorgd en afgehandeld

Binnen 2 dagen keurig en snel bezorgd. Goede informatie en duidelijke website

Contact met klantenservice snel, vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht (Mike, complimenten)

Correct!

Een zeer scherpe prijs voor kwaliteit. Snelle levering en alles was correct. Een aanrader!

Goede kwaliteit, snel geleverd en klantvriendelijk!

Bosbouw helm werd snel geleverd, mooie kwaliteit voor een reële prijs.

Had bestelling geplaatst snel geleverd Maar was niet compleet na een telefoontje Ruimschoots goed gemaakt .

Vlotte en correcte levering

De afhandeling van de order na plaatsing is snel en correct.

Een webshop zoals ze moeten zijn

Prima webshop, eerlijke prijzen en super snelle aflevering

?

L

Snel geleverd!prijsvoordeel vergeleken met anderen

Goede prijs - kwaliteitverhouding

Door personeelsgebrek wat mindere telefonische klantenservice, maar via de mail wel snel. Product ook redelijk op tijd ontvangen.

Snel en degelijk

Snelle levering en interessante prijzen

Producten worden netjes verzorgd verzonden en ook mega snel nu voor de 3de keer al de volgende dag bezorgt. website ook makkelijk in gebruik ik blijf hier bestellen. Dank

Het bestellen op de site was makkelijk te volgen en het pakket is op tijd bezorgd.

Elk vijf jaar heeft ons kerkgenootschap een congres en de badges die ik had besteld kwamen heel goed van pas. Ik ben blij dat ik mijn bestelling heb geplaatst bij Muldi B.V.

Muldi was bij mij onbekend maar is een prima partij.

Levering van het product is goed en snel verlopen.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl