Vlotte en correcte levering

De afhandeling van de order na plaatsing is snel en correct.

Een webshop zoals ze moeten zijn

Prima webshop, eerlijke prijzen en super snelle aflevering

?

L

Snel geleverd!prijsvoordeel vergeleken met anderen

Goede prijs - kwaliteitverhouding

Door personeelsgebrek wat mindere telefonische klantenservice, maar via de mail wel snel. Product ook redelijk op tijd ontvangen.

Snel en degelijk

Snelle levering en interessante prijzen

Producten worden netjes verzorgd verzonden en ook mega snel nu voor de 3de keer al de volgende dag bezorgt. website ook makkelijk in gebruik ik blijf hier bestellen. Dank

Het bestellen op de site was makkelijk te volgen en het pakket is op tijd bezorgd.

Elk vijf jaar heeft ons kerkgenootschap een congres en de badges die ik had besteld kwamen heel goed van pas. Ik ben blij dat ik mijn bestelling heb geplaatst bij Muldi B.V.

Muldi was bij mij onbekend maar is een prima partij.

Levering van het product is goed en snel verlopen.

Uitstekende service!

Ondanks dat de afhaaltijden waren overschreden, kon ik mijn kluis ophalen en werd er koffie aangeboden tijdens het wachten:-)

Toppers

Ik ben bij Muldi terecht gekomen omdat ik op zoek was naar handschoenen. ze leveren een goede kwaliteit en snelle service!!

goed winkel

wel op tijd verzending binnen,goed verpakt,en ook goedkoop

Vriendelijk geholpen

Ik ben heel vriendelijk en efficiënt geholpen door Muldi toen bleek dat ik per ongeluk 90 showmappen teveel had besteld.

Bestelling foamboard en magneet ban

Prima prijs en vlotte levering.

Breed assortiment

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle en goede service!

Producten zijn snel binnen.

prima geholpen.

Goed als er voor bedrijven of instellingen direct een mogelijkheid is om op rekening te bestellen. Nu met een kleine omweg.

Makkelijk bestellen, duidelijk aangegeven levertijden en binnen termijn geleverd.

Heb hier wat kantoorartikelen besteld. De levertijd stond duidelijk aangegeven. Redelijke prijzen. Helaas geen mogelijkheid als particulier achteraf te kunnen betalen. Muldi blijkt dit zelf niet te leveren maar stuurt de order door naar Quantore die het rechtstreeks aan mij leverde. Het enige minpunt was hoe de artikelen verpakt waren. De penvullingen zaten in een kartonnen doosje en dat was open gegaan in de omverpakking, die ook niet opgevuld en volledig afgesloten was. Mijn eigen ervaring met pakketleveringen is dat je alles goed moet opvullen en sluiten zodat het op z'n plek blijft.

Gewoon zoals het hoort: snel en pobleemloos.

Zie titel!

Met een beetje geduld een prima product !

We zijn zeer tevreden over het geleverde product, een verrijdbare trolley met 2 lagen. Sterke en stevige kwaliteit die tegen een stootje kan. Levering liet enkele weken op zich wachten. Bij navraag werd dit ook bevestigd. Communicatie en verder afhandeling waren goed in orde !

Ik heb exact in goede staat ontvangen binnen één dag hetgeen ik besteld had.

Na alle apotheken, Etoswinkels en Kruidvatwinkels in Huizen bezocht te hebben en nergens een goed gevulde verbanddoos te hebben kunnen krijgen(prijs onder EUR.100,--) ben ik nijdig naar huis gegaan en heb deze via "Internet" besteld. Bestelde deze exact bedoelde doos 's middags, was in de aanbieding EUR 52,--, betaalde via ideal en de volgende morgen werd de doos keurig verpakt bezorgd. Prima service, daar het als kado bedoeld was, heb ik voorgaand verhaal natuurlijk uitgelegd tijdens het feestje.

Geen minpunten

Ik blijf voor mijn foamboards zeker terugkomen als vaste klant bij Muldi

Snel en goed geleverd.

Zie hier boven.

Een correcte, duidelijke en vooral eerlijke behandeling! Daar houd ik van!!

Zie hierboven

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl