Vlotte levering

Snel en netjes

Alles was makkelijk in te vullen en de bestelling was netjes op tijd bezorgd

Bestelde goederen werden zoals op de website aangekondigd geleverd

De goederen werden volgens de geafficheerde prijs en verzendingkosten al daags nadien correct geleverd, de betaling werd dan ook nog dezelfde dag uitgevoerd

Snel geleverd, veel goede producten

Duidelijke website, snelle levering, wat wil je nog meer!

Als een van de weinige die dit artikel verkoopt.

Als een leek geeft het een veilig gevoel wanneer je met elektra werkt en het is ook veiliger.

De eerste bestelling, was meteen goed en oke' verpakt

niet nodig

Geen enkele klacht, zeer tevreden.

Alles verliep zoals je mag verwachten.

Prima informatie en service

Goede informatie over de levering van de bestelde spullen. De 2 personen die de spullen hebben gebracht waren behulpzaam en vriendelijk.

Verkeerde product ontvangen maar zeer netjes opgelost

Ik had een product besteld maar ontving een ander type. Da's op zich niet zo fijn, maar ze hebben het netjes opgelost door mijn geld te retourneren en me het product (het door mij bestelde product bleek niet meer op voorraad te zijn) te laten houden. Dus jammer dat het het verkeerde product was, maar ze reageerden snel en hebben het dus netjes opgelost

What you see, is what you get !

Duidelijke website, goede omschrijvingen en makkelijk te bestellen. Prima.

Snelle verzending

Snelle verzending,goed product

Keurige levering

Netjes geleverd en goed product top!

Het bestelde item arriveerde per post de volgende dag en zonder beschadiging.

Het bestelde item arriveerde per post de volgende dag en zonder beschadiging.

Zeer positieve ervaring

Ik heb de aankoop van het hangmappenrek als zeer positief ervaren. Zelden heb ik zo'n mooi rek aangeschaft voor zo'n mooie prijs. Het was prachtig gepoetst en in elkaar zetten was een fluitje van een cent. Mijn hangmappen vinden het ook een prettig rek om in te hangen. Ik dacht niet zo gelukkig te kunnen worden, maar ik denk dat ik nu het ultieme geluk heb bereikt. Huldi aan Muldi.

Snelle levering en de beste prijs die ik in NL kon vinden. Ook eerlijk qua verzendkosten. Niet het bij het afrekenen nog even teveel aan verzendkosten bij moeten betalen.

Prima.

Snelle levering, prima verpakt dus geen doos van 3 meter en daarin een klein product maar een passende doos, oftewel milieubewust.

Geleverd wat besteld was, en op tijd

Het was even zoeken in alle mogelijkheden, maar dat is gelukt.

via de website bestel je makkelijk. Gee gedoe. Snel geleverd.

Snelle levering - zeer vriendelijke klantenservice en uitstekende klachten afhandeling! Kortom: Top!

Super geregeld

Breuk tijdens levering Wij hebben er niks van gemerkt Zo snel verholpen

Top product erg blij mee

Zou het iedereen aan raden

Precies wat ik besteld heb

Mooie stevige foto boeken met tussenblad. Zeer snel en goed verpakt geleverd.

Prima, op tijd, precies wat ik wou hebben, goede prijs.

Teleurstellende ervaring

Het bestelde artikel is twee maal verzonden maar ik heb het niet ontvangen

Mijn bestelling heel netjes verpakt en snel ontvangen.

Uitstekend!

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl