super

Bindband netjes verpakt op de afgesproken datum ontvangen

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik zag de bodywarmer en meteen besteld De levering was snel en de kwaliteit van de bodywarmer is prima .

Mooie produkten

Snelle levering, produkten zoals omschreven goede kwaliteit

snel en vriendelijk

snel en vriendelijk

Prima service, snelle levering. Zeer tevreden.

Hetgeen ik bestelde was keurig op voorraad wat resulteerde in snelle levering. Keurig afgeleverd op afgesproken moment. Kwaliteit van de geleverde goederen is oom prima. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening.

Goede keuzemogelijkheden en snelle levering. Prima klantenservice die adequaat handelt! Chapeau en een echte aanrader.

zeer goed

nette afhandeling en bezorging

uitstekend

eerste keer wat gekocht. keurig op tijd bezorgt betaling liep super

Prima webshop

Geen gedoe, gewoon bestellen wat je nodig hebt. Net geen 5 sterren omdat de levering rondom het weekend iets sneller moet kunnen. Verder heel goed bezig.

Goede service snelle levering

Snelle goede levering

Super snelle service.

zeer snelle levering

prima bedrijf, zeer snelle levering

Nette verpakking en levering volgens afspraak.

Wij zijn zeer tevreden over de prijs en product

De scouting groep denk vaker te gaan kijken bij jullie.

Helm oorkappen besteld Als perfect geregeld van e-mails tot levering

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen een overzichtelijke factuur in pdf bestand zou prettig zijn.

Bestelling snel ontvangen. Geen problemen

Fast delivery of my order

The product I ordered was precisely as described. I appreciate the detailed description in the website. Dispatch was fast and my order arrived super fast.

Prima geleverd!

Prima levering van de juiste artikelen

Mijn bestelde producten werd super snel bezorg. En alles was in een perfecte staat.

Teleurgesteld

Toch jammer als een artikel te klein uitvalt, je 2 x verzendkosten betaalt voor niks, dat nodigt niet uit om nog 1 x te kopen.

Positief

Compact pakketje, maar zo ingepakt dat t niet beschadigd kon worden. Blij mee

uitstekend

super snelle levering

scherpe prijs, duidelijke website alsmede duidelijke afleverings tijd voor herhaling vatbaar

Snelle levering en response klantenservice

Mijn eerste bestelling is erg goed bevallen. Snelle response van klantenservice. Snelle levering. Artikelen netjes verpakt in stevige doos. Uitstekend!

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl