Duidelijke webshop en snelle levering

Ik kwam bij Muldi uit nadat ik zag dat het product wat ik nodig had daar het goedkoopst was. Ik kon de producten die ik besteld heb snel op de website vinden en de volgende dag was de levering binnen. Prima service!

snelle bezorging en concurrerende prijs

Besteld bij Muldi omdat ze de beste prijs hadden voor een product wat ik zocht. Het pakket werd twee dagen later netjes bezorgd. Product is ook top!

Gord

Alles verliep super goed

Goede levertijd en nette levering

Pakket zoek maar het blijft stil bij Muldo

Mijn bestelling is door gehannes van DHL zoekgeraakt. Daarover heb ik Muldi meermaals geïnformeerd. Het laatste bericht bevatte de vraag of zij als verzender contact willen opnemen met dhl aangezien zij met elkaar een zakelijkers overeenkomst hebben. Er komt echter geen enkele reactie terug. Zelfs geen ontvangstbevestiging.

super

zeer tevreden snelle service en goede prijs

Super goed spul

Ik had dit eerder moeten weten. Wat een ellende met al dat eelt. Het is een wonder middel, ik heb geen eelt meer. Iedere avond smeren, ideaal. Bedankt daarvoor. Groetjes van Inge.

Snelle levering. Alleen zaten de bestelde producten in een mega grote doos.

Goed spul snel geleverd

Lasschort en -mouwen bevallen goed. Goede kwaliteit en super nette prijs. Snel geleverd.

Helemaal top!

Zeer snelle levering.

Snel geleverd en uitstekende scherpe prijs.

Ook ruim assortiment.

Prima.

Good

Good quality fast delivery.

Jas besteld en volgens afspraak keurig geleverd

Prima product

Platen waren goed verpakt, zonder schade bezorgd. Snelle verzending. Minimale afname 10 stuks. Als dat 5 stuks was geweest dan had ik een score van 10 gegeven.

uitstekend

uitstekend

snelle levering,en goede kwalitijd

Product goed en snel geleverd

Product binnen 2 dagen geleverd. Top. En de prijs van het product was goed.

Ik was verrast datvik binnen 24 uur mijn bestelling al binnen had, prijs kwaliteit Super. Een echte aanrader!!!!!!!

Snel geleverd, uitstekend verpakt, goede prijs/kwaliteitverhouding

Snel geleverd, uitstekend verpakt, goede prijs/kwaliteitverhouding

Snelle en correcte levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima levering, snel en correct. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ga zo weer met jullie in zee.

Het is eenvoudig bestellen via de website. Snelle levering. Kortom, blij mee!

Prima verzorgd en op tijd.

Prima verzorgd.

Correcte en snelle afhandeling

Goed product , tevreden over !!

De informatie / advies van de medewerker was heel goed.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl