Fijn product Blij mee gr sam

op tijd geleverd.

Keuring op tijd geleverd

Product voldiet aan de beschrijving

Goed snelle levering caps voldoen.

Prima geregeld

zeer goed

goede snelle afhandeling van onze bestelling. Nog eerder in huis dan vooraf gemeld. super!!

Netjes netjes en correct geholpen. Super

Snel en netjes geleverd

Bureau Vliermaal besteld. Is snel en netjes geleverd. Blij mee.

Top geregeld

Snel en prima geleverd, kom zeker terug.

Korte levertijd (één dag), vriendelijke klantenservice en lage prijzen

Onlangs voor de eerste keer iets besteld bij Muldi. Voorafgaand nog telefonisch contact met de klantenservice opgenomen omtrent de exacte specificaties van een aantal artikelen. Vriendelijk nam de medewerkster alle tijd om mij te woord te staan. Vervolgens bestelling geplaatst en de volgende dag in huis! Zijn er dan helemaal geen verbeterpunten? Jawel. Althans, in mijn ogen. Het zou fijn zijn indien de specificaties in de omschrijving wat uitvoeriger zouden zijn. En het zou handig zijn een melding te ontvangen met track en tracecode, zodra de bestelling is verzonden. Nu kreeg ik op de dag van levering pas de code, terwijl de bestelling de vorige dag al verstuurd was.

Goed en snel geleverd

Prima gedaan

Snelle service en prima kwaliteit/prijsverhouding.

op de site gezocht, gekozen , besteld en de volgende dag in huis.

Ik zocht een specifiek soort insteekhoes die ik alleen tegen een goede prijs bij Muldi kon vinden (de concurrent was 2x zo duur). Snelle service en levering. Top dus!

Prima product, netjes afgeleverd

Fijne ervaring. Voor de 1ste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer. Goed contact mbt levering bestelling. Product in orde en netjes verpakt. Tevreden.

Komt overeen omschrijving

Mooi product en goed voordat gene waar ik het voor wil gebruiken. Tevens mooi prijsje.

Nette en snelle service

Ze doen wat ze beloven en niet te duur

snel geleverd, precies wat ik zocht!

Mijn bestelling voldeed helemaal aan de verwachtingen. Top!

Besteld , keurig meteen een bevestiging, daarna melding van toelevering, en ontvangen met bon. Kan niet beter of sneller.

Vlotte dienstverlening en levrring

Mijn bestelling was eerst zoek geraakt omwille van storing in't systeem. Maar na contact met de klantendienst was dat euvel snel opgelost en volgde er een vlotte levering, die op mijn verzoek aan de achterdeur werd afgeleverd

De hel van DHL

Helaas kiezen ze erbij Muldi voor om hun pakketten te versturen met DHL, een van de meest onbetrouwbare pakketbezorgers. En dat werd ook weer eens bevestigd, de eerste bezorger gaf aan niet thuis melding terwijl deze helemaal niet langs is geweest. DHL heeft een klacht opgenomen maar daar nooit meer iets van vernomen. Uiteindelijk kwam het pakket te laat binnen en was het gene wat besteld was al niet meer nodig omdat we het moeten hebben halen bij een andere leverancier. Dus voor ons geen leverancier meer die met DHL werkt.

Redelijk

Lang moeten wachten op het product,

Supersnel en correct geleverd!

Dit was de eerste keer dat wij bij dit bedrijf kochten, levering was de volgende dag al in huis! Keurig geregeld.

Snel geleverd product zoals beschreven

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Goed bedrijf

Kom zijn afspraken goed na

mooie producten en snelle levering

Mooie producten, kwaliteit, scherpe (aanbiedings)prijzen, snelle levering

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl