Super snel en vriendelijk handelen nadat DHL pakket onterecht retour stuurde

Super vriendelijk en oplossingsgerichte medewerkster van de klantenservice. DHL had pakket onterecht retour afzender gestuurd. Ze gaven aan dat adres niet klopte maar hadden waarschijnlijk geen zin om een stukje te lopen. Toen heb ik een mail gestuurd en daarop werd direct snel gehandeld. Super fijn! Gelukkig was het pakket toch nog op tijd voor de verjaardag. M’n dochter is er super blij mee!

Duidelijke website en snelle levering van het goede product

Fijne koperverbinding, overzichtelijke website en de levering was zoals omschreven. Goede ervaring.

Alles naar verwachting

Alles naar verwachting

Goed en snel

Product is goed en naar verwachting. Snelle levering.

Correct en keurig op tijd.

Besteld via de web-site en bestelling keurig op tijd ontvangen. Correcte firma.

Snelle verzending, top!

Snelle verzending, keurig ingepakt en netjes op de hoogte gehouden van verzendproces.

Snelle levering en goed product

Snelle bezorging, producten prima!

Bestelling gedaan en alles was snel en goed geleverd, top.

Helmaal top snel en goed

Helmaal top snel en goed

Zeer snelle levering, goed verpakt en dus super tevreden

Voor herhaling vatbaar!

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Prijs was het best na wat vergelijkingen. Bestelling is snel verzonden tegen zeer acceptabele verzendkosten. Dit samen maakte dat ik koos voor Muldi.

Keurig verpakt en netjes op tijd

Ruime keus en betaalbare producten

Veel keuze en goede kwaliteit

Ik kende dit bedrijf niet totdat het in mijn zoektocht naar CD labeling boven kwam drijven: ik kon bijna alles vinden wat ik zocht, duidelijk overzicht van verschillende artikelen en ook best veel. Ik zocht eigenlijk CD Labels met groot midden gat en ook glossy. Die combinatie is moeilijk te vinden, maar gelukkig heeft Muldi wel het juiste formaat en is de kwaliteit hoog (alleen niet glossy dus), ben er tevreden over. De verzending verliep correct en vlot, niets op aan te merken, zeer aan te bevelen!

snelle correcte levering

besteld volgende dag geleverd

Muldi doet wat ze beloven!

De site is goed toegankelijk en producten makkelijk traceerbaar. Bestelgedeelte is handig; ook fijn dat je direct zonder account kunt bestellen! Na afronden bestelling is het afwachten op de levering.... En jawel, volgens plan en goed verpakt. Factuur volgt vrijwel tegelijkertijd over de mail. kortom, Muldi doet wat ze beloven!

Duidelijk en snel!

Duidelijke website, met veel varaitie in producten en goede omschrijving. Super snel verstuurd!

Vriendelijk,snelle levering

Partij harnasgordels gekocht,vragen werden direct opgepakt.snelle levering

Snel en op de aangegeven tijd afgeleverd

Mijn ervaring is al eerder vermeld

Perfecte levering en goede prijs.

Perfecte snelle levering, goed verpakt en een goede prijs.

Top zaak!

Snelle en nette levering van goede producten voor een lage prijs!

Goede en snelle levering

Na bestelling binnen enkele dagen in huis alles netjes verpakt niks beschadigd. Zeer fijn voor valbeveiliging en aanverwante artikelen Groet j Raaijmakers Lei-loodgieterswerken.

Besteld en snelgeleverd

Op een vraag per mail over een ander artikel kreeg ik snel antwoord. Prima dus.

Snelle en correcte service

Besteld en netje dezelfde dag een bevestiging binnen. De volgende dag al geleverd

Aanrader

Zeer tevreden ,snel,goed,aanrader

Heel tevreden een aankoop gedaan

heel tevreden een aankoop gedaan bij Muldi. Ze hebben een ruim assortiment aan correcte prijzen en de levering ging erg vlot.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl