Goede service!

Mijn bestelling is snel en correct geleverd!

Snelle verzending goed verpakt

Mijn zending is snel verzonden. Duidelijk wanneer hij aan zou komen. De inhoud was goed verpakt.

Bestellen was eenvoudig

Bestellen was eenvoudig, de bestelling werd binnen de beloofde termijn afgehandeld en het bestelde product werd netjes thuisbezorgd.

Heel tevreden

Pakket volgens afspraak ontvangen.

Ondank het weekend dat er tussen zat prima en snel geregeld .

groot gemak

gemakkelijk te vinden gemakkelijk te bestellen

Snelle levering, goed verpakt, mooi product zoals beschreven!

tevreden maar ook weer niet

ik had de verkeerde opbergmappen besteld en vroeg in de mail welke ik dan moet hebben, echter wordt er in de mail alleen geantwoord dat ik ze terug kan sturen en dat ik op de website de andere moet bestellen....... ik zou meteen een link erin zetten want dat scheelt zoeken en is een betere service.

Super goede klantenservice!

Ik had 5 klemborden ontvangen die kapot of ernstig beschadigd waren. Na contact te hebben gehad met Muldi waren ze super klantvriendelijk en ze stuurden direct nieuwe klemborden op. Dat noem ik nou een goede en vriendelijke service! Ik kom hier zeker terug. :) BEDANKT!

Goed verpakt en een leuke prijs

Het product voldoet aan de verwachting en stukken goedkoper dan bij andere aanbieders. De volgende keer bestel ik ze zeker weer!

Jullie hebben het super geregeld in 2021 voor 2022 komen er van onze kant meer bestellingen Jullie hebben een goede prijs voor een goed product Uitstekend te vreden Wij zeggen het voort in onze klanten en kennissen kring Groetjes

Snelle en correcte service

Een duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop met een verassend groot assortiment voor zeer aantrekkelijke prijzen

goede prijs-kwaliteitsverhouding

Aangenaam verrast: niet alleen een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook snelle levering.

kwaliteit tegen goed prijs

Makkelijk (uit)zoeken en regelen zonder gedoe en bovendien snel geleverd

Prima prijs en snel geleverd

Professionele leverancier. Straalt vertrouwen uit. Daar bestel je graag!

Snel en overzichtelijk

Totaal leverancier van verschillende (bedrijfs)benodigdheden, ideaal alles overzichtelijk bij elkaar!

Snelle verzending

Duidelijke site om te bestellen. En snel het materiaal thuis.

Prima en snel geregeld

De procedure tot koop was snel en vlot te regelen. De levering daarna verliep volgens afspraak.

Super snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Hel goed

Snel geleverd en goede prijs

Snelle en perfecte levering!

Ondanks deze drukke periode, heb ik snel en zorgvuldig mijn bestelling mogen ontvangen. Netjes aangeleverd. Mijn dank is groot. Met vriendelijke groet, Vivian Blaauw

Snelle levering.

Omdat mijn kantoorboekhandel is verhuisd voor het eerst dit kasboek on line besteld. Prima service en snelle levering.

Netjes op tijd geleverd

Niets aan veranderen alles is prima zo

Uitstekende ervaring

Goed assortiment, prima communicatie, snelle levering, kortom ik ben zeer tevreden en zal uw bedrijf aanbevelen bij anderen

Niets ontvangen

Aangegeven een levertijd van 1 a 2 werkdagen. Na 7 werkdagen krijg ik deze vraag om jullie te beoordelen. Zorg eerst maar dat ik mij spullen krijg

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl