Goed product

Prima product snel ontvangen Bedankt

Super service

2 werkjassen besteld zeer goeie kwaliteit en snel geleverd.

Prima geregeld

Zoals het hoort !

Betrouwbaar bedrijf dat doet wat het belooft!

Positieve ervaring

Top !

Mooie degelijke werkjassen voor een hele scherpe prijs ! Snel geleverd !

Snel Geleverd en goede kwaliteit

Duidelijke instructies

Instaleren ging prima

duidelijk, snel, goed

De eerste keer besteld. Ben super tevreden, goede prijzen, goede producten, snelle levering.

Snelle en goed

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goed geïnformeerd. Blij mee.

Goed en snel

Gemakkelijke site. Artikelen zijn snel te vinden. Vandaag bestellen en morgen thuis bezorgd.

Prima service, snel geleverd.

Duidelijke overzichtelijke site, snelle service. Goed geleverd.

Zoals beloofd, netjes op tijd. Hoogwaardig product.

Duidelijke informatievoorziening, goede prijs en de levering was op tijd en helemaal in orde.

Eerste koop

Eerste koop...ben tevreden

Eerst verkeerde produkt geleverd. Na contact klantenservice gelukkig goedgekomen.

Prima bedrijf

Muldi B.V kan ik aan iedereen aanbevelen. concurrerende prijs, snelle levering en goede producten. meer kun je je toch niet wensen.

Netjes verzorgd verzonden

Ruime keuz uit kwaliteit spullen

Goed verpakt.

Duidelijke kalender en snelle levering.

Een uitstekende ervaring!

Prima! Zo hoort het te gaan! Prima product voor een goede prijs uit een ruim assortiment dat ook nog snel en correct geleverd werd. Ik raad Muldi zeker aan!

Goede ervaring

De bestelde artikelen voldoen aan de verwachtingen.

Goed snel

Ze komen hun afspraken na en erg snel geleverd top en voor een goede prijs

Snelle levering. Goed verpakt

Snelle levering. Goed verpakt. Goede kwsliteit/prijsverhouding

Ik kocht een 1 paar handschoen (Mapa TempIce 700 Handschoen Zwart/blauw 9) ik heb last van koude vingers omdat in de kou werk En deze paar handschoenen zijn niet geschikt voor om in de kou te werken ze hebben wel een goede grip Voor de rest heel snelle service keep it up Muldi B.V

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl