goed en snel

De door mij bestelde kalenders waren er snel en het geheel zag er verzorgd uit.

Vlot snel en duidelijk

Heel goed leverd snel en duidelijk,direct met factuur zoals het hoort. Aanbevelingswaardig!

Goed en snel geregeld

Vriendelijke mensen en netjes geholpen

Snel mijn producten in huis

Komt afspraak van bestelken en leveren na

Goedkoop super snel top kwaliteit!

Goedkoop,super snel top kwaliteit!

snelle afhandeling van mijn bestelling.

Blij met ontvangen bestelling,goede maat en goed winddicht. Zeer content.

Prima verzorgd

Prima verzorgd, snel afgehandeld, netjes verpakt.

Mooi produkt en snel geleverd

Wij zochten naar een eenvoudige werkhandschoen. Muldi leverde snel en voor een mooie prijs

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Verkeerd product ontvangen, super goede service

Ik had een boekje besteld, maar in de verkeerde kleur ontvangen. Na contact via email het bericht gekregen dat ik het boekje mocht houden omdat ze niet de juiste kleur meer hadden, maar wel de kosten terug kreeg. Zeer netjes.

Goede service keurig verpakt en op tijd geleverd. Ga zo door wij raden iedereen dit via Facebook in onze kennisen kring aan Vriendelijke groet. Wil

Levering perfect

Correct en op tijd geleverd

Overzichtelijke site, goede prijs kwaliteit!

Ik las wat negatieve recensies, dus een kleine twijfel. Maar toch geprobeerd, en ik kan zeggen dat ze snel leveren. Prima site!

betrouwbaar en goed

vanaf het bestellen goede begeleiding over de zending tot en met de aflevering

Snelle levering prima afhandeling Heb het nog niet gebruikt mijn bestelling Maar verwacht geen problemen

Lage prijs en snelle levering!

Ik heb een 20 tal vellen zwart fotokarton besteld voor een super lage prijs! Ben er zeer tevreden mee, en zal zeker meer bestellen in de toekomst. Ik gebruik het karton met mijn co2 laser machine om er lampen van te maken. Heb gister de eerste test gedaan met dit karton en dit bevalt zeer goed. Ga dus zeker meer bestellen, en ook in andere kleuren.

Snelle en goede afhandeling en verzending

Snelle en goede afhandeling en verzending, ik miste alleen bericht met tijdstip van aflevering.

Geweldig. Vriendelijk en zeer meedenkend in oplossingen

Ik had zeepflacons nodig voor een professionele zeepdispenser. Eigenlijk had ik die per ongeluk gekocht (het had voor mij een dispenser voor particulieren mogen zijn). Dus ook specifieke fabrikant gerichte flacons nodig. Na een belletje met Muldi (er was nog één pak flacons in voorraad) direct besteld. Toen bleek de doos toch niet meer in voorraad te zijn. In overleg met Muldi hebben zij stad en land afgezocht naar een groothandel die het nog op voorraad had (uitgefaseerd product). Dat is uiteindelijk gelukt. Ik werd steeds zeer adequaat op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is de zending goed aangekomen tegen de eerder overeengekomen prijs. Ik kan voorlopig handen wassen. Alle lof voor zoveel vriendelijkheid en meedenken met een eenvoudige particulier. Dank.

Super snelle levering

Ik kende Muldi nog niet. Zocht op internet en kwam precies tegen wat ik nodig heb voor een reële prijs. levering binnen 1 a 2 werkdagen. dus ik denk, wordt spannend. Maar de volgende ochtend was alles binnen.

Ziet er goed uit. Op tijd geleverd als brievenbuspakket. Niets geen overbodige verpakking.

Snelle levering en goede kwaliteit

Het bestelde is van goede kwaliteit

Super bedrijf met scherpe prijs en snelle levering!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Muldi. Aan te bevelen en zeker voor herhaling vatbaar!

levering op tijd en correct

ben tevreden

goed geholpen

In de productomschrijving was het niet helemaal duidelijk of 1 pakje nou 1 of 5 stuks bevatte. met de klantenservice gebeld, die had het uitgezocht met het magazijn en ik werd daar netjes over teruggebeld.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl