Prima borden, wel gezeur met de bezorgservice

2 krijtborden besteld, na een week nog niks binnen, bleek dhl ze bij de buren te hebben afgegeven zonder bericht bij mij achter te laten. Borden zelf zijn prima in orde. DHL is bloed irritant.

Sneller dan verwacht

Superservice, want werd gebeld om te checken of mijn bestelling klopte. Daar was ook reden voor, dus erg zorgvuldig dat ze dat deden.

Perfecte service!

Bij de levering van mijn bestelling bleek één artikel beschadigd: dit werd onmiddellijk vervangen. Super service!

twee veiligheidshelmen worden piekfijn snel geleverd

We willen een boom rooien, waar haal ik een helm? Bij Muldi!

Nooit meer

30 seconden voor het invullen van de beoordeling , maximale levertijd van 10 dagen bleek zonder vermelding meer dan 4 weken te zijn .

Snelle levering, goede prijzen, duidelijk en makkelijke site.

Nesteling was te laat en klopte niet

Ik had een bestelling gedaan van de 3M Filters . Op de site stond dat ik pers 20 Kon bestellen dus see ik dat . Uit eindelijk kwam de bestelling te laat door dhl Eenmaal de levering gekregen bleek er maar 1 doosje van 10 filters in zat . Ter wel er twee doosjes van 10’stuks moesten zijn Een beetje jammer ik heb contact op genomen en ben in afwachting van een reactie.

Snelle levering ! Goed verpakt en prima product!

Gemakkelijk besteld

Mooie veiligheids t shirts besteld en snel gekregen En prima op de hoogte gehouden ook

vlug besteld en geleverd

de bestelling was netjes op tijd bestelling was zeer scherp met de prijs en was zeer netjes verpakt BEDANKT

Uitstekende shop

Snelle levering en scherpe prijzen, fijn bestelgemak

Snel makkelijk en goed ingepakt en verstuurd!

Nadat ik besteld had was de levering snel gedaan. Ook de prijzen die Muldi handhaaft zijn geweldig vergeleken bij andere sites.

Uitstekende service

Alles voldoet aan de verwachting

Super kleding

Kleding is van goede kwaliteit en snel geleverd. Mvg, Erwin Kragt

Makkelijk besteld, en betaald. En redelijk snel geleverd

Snel en simpel je nodige spullen in huis halen. Alleen jammer dat je geen melding krijgt wanneer je item verzonden wordt en deze dan midddels de track en trace kan volgen.

Muldi heeft precies wat ik heb besteld opgestuurd. De producten zijn goed. Ook bezorging is snel en op tijd. Ik ben blij en dankbaar dat ik Muldi heb gevonden. Ik ga zeker hier vaak bestellen. Bedankt.

Uitstekende snelle Service.

Snelle toezending en prima kwaliteit.

Een goed bedrijf, doet wat het beloofd. Ik had wat problemen met de bezorging, dit werd direct uitgezocht.

Gewoon prima !!

Duidelijk website , snelle levering, alles perfect geregeld.

Goed product en snelle levering

perfecte service, snelle verzending, keurige verpakking.

Omdat mijn vaste boekhandel het door mij gewenste niet meer kon leveren, zocht mijn dochter er naar op internet. Zij kwam uit bij Muldi, precies wat ik zocht. Na betaling op vrijdag werd het dinsdagochtend na pinkster bezorgd. Niets dan lof. vr groet, Rob

super

super aanbieding en besteld en super snel geleverd .

Muldi doet wat het moet doen.

Ik had mijn bestelling binnen 2dagen binnen. Prijs en kwaliteit was goed men doet wat men beloofd prima

snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

snelle levering prima service

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl