Supersnelle levering. Betaalbaar en zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader. Top!!!

Wat je ziet is wat je krijgt

Ik zocht naar het bestelde artikel, ik was meteen tevreden zonder de bestelling te hebben geplaatst. Bij de bestelling kreeg ik wat ik zag

In een woord goed!

Snelle afhandeling van een klacht binnen 24 uur behandeld en opgelost. De firma Muldi is hierin een voorbeeld voor hun collega ondernemers.

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Zeer prettog

Erg tevreden met de snelle service, goed kwaliteit

snel en naar tevredenheid geleverd

Snel geleverd!

Super goed geholpen

Vriendelijk en snel geholpen, voor mij een dikke 10

gewoon goed

en snelle levering

Super snelle levering !!!!

Vandaag besteld, morgen in huis ! Ook de retouren werden snel verwerkt !

Kei goed jonge

Snelle levering en zonder dat ik een account aan hoef te maken

Prima!!!

Zeer snelle, correcte levering. In mijn geval was een brievenbuspakketje handiger geweest. Ik was door omstandigheden 2x niet thuis, helaas.

voor herhaling vatbaar

snelle verzending, goede klantenservice!

Snelle en goede levering

De bestelde materialen waren snel geleverd, goed ingepakt en van goede kwaliteit

Tevreden met de aankoop van 2 plakboeken bij Muldi B.V.

In het digitale tijdperk is het vinden van geschikte plakboeken een hele tour. Voorheen kon je bij V&D vergelijkbare plakboeken kopen. Maar sinds het faillissement van dit warenhuis is het vaak moeilijk om de juiste te vinden Gelukkig, en dank zij hetzelfde digitale tijdperk, vond ik op het internet bij Muldi B.V. de gewenste plakboeken. Na de bestelling geplaatst te hebben ontving ik de aankoop binnen 2 dagen thuis. Ben derhalve een tevreden klant en weet in het vervolg waar de gewenste plakboeken te vinden: bij Muldi B.V.

BESTELLING VOLDOET AAN DE VERWACHTING

SNEL GELEVERD

Zeer goede ervaring.

Klein onderdeel nodig voor koelkast deur. Werd snel opgestuurd.

levering is goed

de levering is goed alleen ik heb een onvolledige factuur gekregen omdat mijn werkschoenen later zijn geleverd. De werkschoenen staan dan ook niet op de factuur. nu heb ik twee dagen geleden een mail gestuurd voor een volledige factuur maar nog geen reactie. jammer.

Top servise

Vlotte afhandeling van bestelling en goed verpakt. Dus ook goed aangekomen...

Goede service snelle levering

Alles perfect verlopen zoals het zou moeten.

Goed, snel, uitstekend

Bestellen ging makkelijk levertijd super snel dus ga zo door.

Slechte levering

2 doosjes oordopjes besteld. Levertijd was al veel langer dan aangegeven en na zelf enkele malen geïnformeerd te hebben één doosje ontvangen in een enorme overdoos waar er wel 20 in passen.... niet erg economisch allemaal. Ben benieuwd wanneer de tweede komt ( en hoe !!! ).

Snelle levering.. . dat vind ik belangrijk.

Het was de 1e keer, maar een goede ervaring.

Goede communicatie, snelle levering, goede/kwaliteit prijs verhouding

Goede en SNELLE levering

Een geweldig mooi product

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl