good service and quick repond

Thanks to muldi team, I received the product on time.

Snel geleverd en goed verpakt

Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Via de mail werd ik door Muldi goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Prima prijs, Snelle levering. gewoonweg top!

Duurde wat langer met afleveren maar dat werd netjes aangegeven

Bestelling duurde wat langer ivm drukte. Maar dat werd netjes aangegeven in een mailtje. Het pakket was zeer netjes en onbeschadigd afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Goede service snelle levering en kwaliteit materiaal, Top !

Heb een bouwhelm bestelt. Veel keuze voor een nette prijs. Bovendien snel geleverd in een nette doos dus product goed beschermd. Ga zo door ben erg tevreden. Groetjes Rob

Erg goed klantenservice

Heb nog nooit zo'n goede klantenservice gezien. Reageren echt direct wat ik enorm waardeer in dit bedrijf.

Het online bestellen van een geel regen pak.

Mijn ervaring met het bedrijf Muldi is uitstekend. Ik heb via Muldi een geel regen pak besteld. De kwaliteit hiervan is top en het was een snelle levering.

Snel en voordelig

Snelle afhandeling.

Slechtste webshop ever! Slechtste klantenservice!

1 minuut na bestellen klantenservice gebeld om bestelling te annuleren. Schreeuwend geirriteerd personeel aan de lijn die verre van klantvriendelijk is, zegt niet te kunnen helpen. 3 Mails gestuurd is nog op gereageerd na 3 dagen met sorry, alsnog producten thuis ontvangen. Nog 2 maal gebeld met klantenservice voor retour info maar weer een respectloos mense aan de lijn. Ik was zo boos en er klaar mee dat ik het pakketje niet eens retour gestuurd heb maar gewoon heb weggegooid. Ben weer 50€ armer. Mijn bedrijf gaat hier nooit inkopen doen en ik raad het iedereen af! Gr MELISA

Goed ontvangen

Product besteld en goed ontvangen Ik zie geen optie tot anoniem plaatsen wanneer kiyoh deze optie ook bied komen er nog meer beoordelingen

Prima ervaring !

Voor de eerste keer besteld bij Muldi B.V. Gehele transactie naar volle tevredenheid verlopen; uitstekend !

Snelle service en helder assortiment

Ik zocht specifieke doosjes in een bepaald formaat voor het verzenden van kleine goederen. Bij Muldi heb ik gelijk gevonden wat ik zocht!

Muldi B.V. komt na met wat i schrijft, snelle levering, correcte afwerking betaling!

Muldi B.V. maakt waar met wat i schrijft , behandeld de klant zeer correct en eerlijk

De lampjes die ik had besteld kwamen sneller dan verwacht en helemaal heel aangekomen. Wat wil je nog meer.

Muldi BV Overzichtelijk en snel geleverd.

Muldi BV netjes verpakt, snel geleverd kortom een aanrader. Je kan merken dat er een goed team achter zit!

Snel en correct

Na het plaatsen van onze order, werden de goederen zeer snel en exact volgens bestelling afgeleverd.

Goede en snelle levering

overzichtelijk geheel

de site is overzichtelijk. ik vond vrij snel hetgeen ik moest hebben. prijs was ook in orde

Na deellevering en mailcontact snel geholpen!

Mijn eerste levering van Muldi was incompleet. Na e-mailtje snel geholpen: de volgende dag werd de rest van de bestelling geleverd.

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Het bestelde artikel was veel goedkoper dan bij het bedrijf waar wij het normaal bestellen, de kwaliteit was exact hetzelfde en snel geleverd!!

good

good

purchased 2 times, very fast coming. Happy with Muldi.

snel levering, maar niet goed klantservice

Ik heb verkeerd product besteld, dus Ik heb met de klant service contact opgenomen, maar ik heb ervan niks gehoord.

Prima bedrijf met snelle levering.

Prima bedrijf. Contact is goed. Altijd snelle levering.

Good quality and fast delivery

Good quality and fast delivery. Thanks.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl