Vlot, correct en op tijd

Ik kon vlot bestellen, op rekening. In een mum van tijd werd alles geleverd (naar België) en werd de levering correct verpakt. Aan te raden!

Een snelle en correcte levering met kwaliteitsproducten

ruim assortiment in BPM en méér.

snelle levering en goede feedback.

Vlugge levering en goedkoop

Mijn bestelling was vlug besteld en de prijs is erg goedkoop. En de volgende dag in huis

Perfect .

Zit in een bewoners commissie en kwamen door het overlijden van een kennis zonder kalenders te zitten voor de bewoners en had te weinig geld om deze bij Muldi te bestellen , na telefoontje met een medewerker kreeg ik een korting aangeboden zodat we alsnog de bestelling konden plaatsen , nogmaals hartelijk bedankt aan deze .

Snelle service voor een goede prijs!

Voor mijn werk (middelbare school) gebruik ik veel whiteboard-stiften. Na goede ervaring met Pentel’s Maxiflo-stiften heb ik voor mijn collega’s een box (12 stuks) besteld. De feedback is positief, maar ook door Muldi’s snelle service en goede prijs!

Precies naar mijn verwachting

Snelle levering.

Goed, snel en betrouwbaar

Makkelijke site, snelle en betrouwbare levering die je uitgebreid kunt volgen. Top!!

Met zorg geleverd, schitterende kwaliteit

Prachtig kunstwerk aan de muur, een echte eyecatcher "Woman with Butterflies" Deze werd zorgvuldig bezorgd en het resultaat is verbluffend.

Snelle en nette levering

Snel geleverd, goed verpakt. De bestelling verliep ook prima.

Levering volgende werkdag is niet gegarandeerd

Op de website staat vermeld dat de bestelling (geplaatst vòòr 12.00 uur) de eerstvolgende werkdag geleverd zal zijn. Dit is misleidend! Muldi is afhankelijk van een externe bezorgdienst. Wanneer deze het extra druk hebben en de hoeveelheid pakketten niet direct kunnen verwerken kan het zijn dat je woensdagavond bestelt en dus niet vrijdags geleverd krijgt, maar dinsdag... Jammer, want mijn keuze voor Muldi was juist omdat ik het pakket dat weekend nodig had. Ik heb Muldi dan ook geadviseerd om de tekst op de website aan te passen door een toevoeging als 'in principe', 'normaliter' of 'onder voorbehoud'.

Goed meegedacht

Ik vind het fijn als een bedrijf met me meedenkt. Ik was op zoek naar handschoenen die blijkbaar niet meer leverbaar zijn. Muldi zocht voor mij identieke handschoenen en stuurde zelfs een sample op om ze te kunnen testen.

Goed,behalve separate bezorging.

Het grote pakket (whiteboard/prikbord combi) kwam in een grote doos met veel plastic. De accessoires (stiften en prikkers) kwamen apart, maar hadden daar makkelijk bij gekund!! Verspilling van verpakkingsmateriaal en ik moest hiervoor naar mijn brievenbus (bestel vooral op internet omdat ik niet mobiel ben)!

Voor het eersr besteld .maar netjes vsrpakt en snel geleverd zonder geneuzel. Dus ga zo door . Top

Eerlijke product snel geleverd

Zie hierboven. No nonsense werk. Goed en accuraat.

perfect, snel, en goed aangekomen!

wat wil je als klant nog meer....

Prima Service

We werden zeer snel geholpen :)

Goede en snelle levering

Een van de produkten was niet op voorraad. Binnen een kwartier gebeld dat dir werd nageleverd

Levering toch niet zo snel

Na enig zoeken op het internet kwam ik Muldi uit en mijn bestelling zou de volgende dag in huis zijn, echter ik kreeg bericht dat door de drukte de levering verlaat zou zijn, dus helaas konden we niet onze kerstverlichting ophangen. Het is dat de prijs gunstig was, dus ondanks de latere ontvangst, zou ik ze toch weer hier kopen.

Snelle levering en spotgoedkoop.

Ik was op zoek naar verkeersregelaar hesjes en zo kwam ik bij Muldi uit. Het scheelde qua prijs 50% met andere aanbieders dus de keuze was snel gemaakt.

kleuren

Jammer dat niet alle standaard kleuren op voorraad waren Dan had ik niet 2 winkels nodig

Prima ervaring

Goed bedrijf, zeer snel en correct geleverd!

Foamboard A3 2-zijdig 5mm zwart: Goede kwaliteit!

Eenvoudige bestelling en gewoon vlotte service

Gewoon prima, vlot en zonder poespas.

Goede service, komen er op terug uit zichzelf of een product niet leverbaar is en wanneer dan weer wel

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl