Kwaliteit voor weinig geld

2 leuke vriendenboekjes gekocht die relatief best goedkoop waren. Ze zijn van Disney, dus van kwaliteit. Jammer dat ze wat later binnen kwamen, maar dat lag aan postnl.

Perfect!!!!

Op donderdagmiddag om 15.30 uur bestelt en de volgende dag om 9.30 uur de artikelen in huis. Super...

Korte levertijd!

Zeer tevreden over de snelle levertijd.

Helaas waren ze de levering vergeten.Dus kwam het later.

Te laat geleverd maar wel een goed product.

makkelijk, snel en op rekening

voor de eerste keer besteld en alles ging gewoon zoals het hoort. Ik ga hier vaker bestellen.

Goede Wijn hoeft geen krans zou ik maar zeggen! Verder zoeken heb ik niet gedaan en daar heb ik ook helemaal geen spijt van! En ook lekker snel!

een prima volledig aanbod van verschillende artikelen

snelle opvolging van maken van offertes en leveringen tegen een goede prijs

Ik bestel al langer bij Muldi. Uitgebreid assortiment, prima geprijsd en vooral de chat werkt prima. Al meerdere malen heel goed en snel geholpen door Brenda. Als ze iets niet hebben (wat weinig voorkomt) komen ze direct met een prima alternatief.

Perfecte levering!

Qualitatief goed product!

Een internetbedrijf moet doen wat hij beweerd. En alles is goed gegaan en het product is top!

Overzichtelijke & gebruiksvriendelijke website

Gemakkelijke website met duidelijke informatie mbt de aangeboden producten. Gebruiksvriendelijk om te bestellen De contactinformatie loopt iets minder vlot. Men ging mij de leverdatum bevestigen, doch dit is niet gebeurd.

gewoon goed

besteld en snel geleverd.

Snelle service en ruime keuze assortiment.

zodra je hebt besteld is het er meestal al de volgende dag. we zijn al jaren klant en altijd goede service.

Klantvriendelijk en goede, snelle service

Service gerichte behandeling, staan altijd voor je klaar.

Goed maar voortaan wel op tijd

GOED

Alles was helemaal prima!

Ik had vooraf even gebeld over de levertijd van de bestelling en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Bestellen was makkelijk en overzichtelijk en de bestelling werd zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Vlotte bezorging

Een prima ervaring.

Zeer snelle en juiste levering. Bestelde goed verpakt , zodat de bestelling onbeschadigd ontvangen is.

Prima. Snelle levering

Gewoon goed en duidelijk

Snelle correcte levering!

Snelle service top!!

Voor het eerst wat besteld volgende dag in huis prima verpakt Multi!

goede website, snelle levering, goed product precies wat ik nodig had.

goede website, snelle levering, goed product precies wat ik nodig had.

Super snelle levering

Heel snel keurig verpakt geleverd

Snelle, goede bezorging.

Jammer dat 1 tube lijm helemaal apart werd verzonden!

Uitstekend geïnformeerd, prima levering.

Van mij hadden beide artikelen op de leverdatum van het artikel met de langste levertijd mogen komen.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl