super

ben super goed verder geholpen door jullie

Wat je van een goede onliner mag verwachten!

Omschrijving, prijs en verzendinformatie klopt gewoon!

Prima, snelle levering en goed bereikbaar/advies

wilde bestellen maar had de voorgaande gegevens niet meer. even een telefoontje en de kort daarom de spullen in huis.

Prima geregeld

Prima geregeld, alles conform de afspraken. Voor herhaling vatbaar

Slecht. Heel slecht

Heb 2 werkbroeken besteld, maar zitten niet goed, eerste test met jullie bedrijf. Wil deze terugsturen dus telefonisch contact opgenomen. Dan blijkt dat de broeken met track en trace terug gestuurd moeten worden, wat extra kosten met zich mee brengt en dat ook 10% verwerkingskosten met een minimum van € 7,50 in rekening word gebracht. Heb nog een jullie voorwaarden er op nagelezen en daar staat dit niet duidelijk in, sterken nog er staat dat alle kosten bij retournering worden vergoed... In deze tijd waar service bij ieder bedrijf hoog in het vaandel staat, is bij Muldi sprake van een omgekeerde ontwikkeling en onderscheid zich hiermee negatief Vriendelijke groet.

Snel en goed

De bestelling was snel verzonden en ik had het al binnen 3 werkdagen in huis. De bestelling was goed verpakt en ik ben er heel tevreden mee!

Tevreden

Snelle levering. Veel sneller toegekomen als verwacht. De prijs valt heel goed mee en de kwaliteit is dik oké.

verzending is lastig

bestel online en vraag om te leveren aan postbus, omdat ik zelf veel onderweg ben, haal ik het zelf wel op, bellen ! jullie over een fysiek adres ? mail dan aub ! geen bestel gemak zo ! dan maar weer via een buurman of zo

Materialen kwamen snel en goed verpakt aan.

grandioos

bestellen via whatsapp en wordt direct geregeld

Vakkundig, netjes en snel

Makkelijk online bestellen, duidelijke website, nette en snelle levering, samengevat:vakkundig en prettig😉

super !!!

super service

Zeer goed en snel.

Zeer goed en snel.

Betrouwbaar

De ene dag besteld, de volgende dag al in huis!

Kan ik kort in zijn. Prima

Mijn keuze gemaakt via de Webshop. Had paar vraagjes en hiervoor gebeld. Een zeer vriendelijke Brenda aan de telefoon die gelijk de leverancier heeft gebeld en binnen 10 minuten met de juiste antwoorden kwam. Daarna gelijk besteld en binnen 24 uur keurig verpakt geleverd.

Prettig contact aan de telefoon en spullen snel geleverd.

Na een telefonisch contact de bestelling afgemaakt en besteld. Een snelle levering maakt het prettige contact compleet. Zal zeker in de toekomst gebruik maken van jullie diensten.

Oké

Kan niets beoordelen wat de levering laat op zich wachten. DHL maakt er een potje van. Afgelopen zondag bestelling geplaatst nog niets binnen. Gr Susan

Bestelde product voldoet boven verwachting voor een scherpe prijs

Half gelaats masker besteld voor het werk, na enige nu gebruikt te hebben voldoet hij boven verwachting, sluit goed aan op het gezicht en is super soepel, zelfs met bril op is hij top.

Netjes afgehandeld heel tevreden

Netjes afgehandeld heel tevreden

GEWELDIG

SNELLE VERZENDING

Alles naar wens gegaan

Niets op aan te merken, gewoon tevreden

Snelle levering goeie prijs

Het was een eenvoudige bestelling van een doosje penvullingen. Die bestelling werd makkelijk gemaakt op de site en keurig op tijd afgeleverd. Prima dus.

Gewoon netjes geleverd wat besteld is.

Snelle levering zonder problemen toppie.

Prima service en ondersteuning

Snelle duidelijke reactie. Prima service!!

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl